MarinSisak
Član
- Tu od
- 4 Svi 2009
- Poruka
- 255
To jer ga ne moze jeb.. u mozak, ko kak nas nase jebu, pa to izvede na taj nacin
To sam vidio jednom kod sebe kod bijelih novoz, mladi par,ona želi a on nezna pa mu ona pokazala kako to ide .I nagovorila ona njega na jedan skok(upitno uspješan)ali poslije kad ju ubacim on pobjegne iz kaveza (ako je otvoreno ) i ode kod ovnolike i s njom :heart: :heart:Pozdrav ekipi! Imam pitanje dal se ikome od članova događalo da ženka kunića skače po mužjaku?
ako mislite izlagat ili imat farmu kunića obavezna je vakcinacija kunića,zrak je jedan od prenosnika bolesti ali samo u bližem okruženju,največi prenosnik bolesti su komarci i krpelji a njih svakako imamo u našoj zemlji tako da je bolest u velikim postocima moguća,u Slavoniji je lani od 10 kunićara trojima kunići su imali znakove miksomatoze tako da nije istina da je rijetka samo je ljudi zataškavaju,ima par uzgajivaća orijaša oko zagreba kojima kunići imaju miksomatozu jer je jedan drugom prodao ženku i mužjaka a pritom prešutio da nisu cijepljeni i nastala je drama.
nemoj te se zezati sa tim jer su posljedice kobne.
Zbog takvih ljudi dolazi u upit naš uzgajivački status i onda se masovno pljuje po forumima...
pozdrav dečki...dugo sam na forumu i stalno pratim temu kuničarstva pa evo da i ja nešt napišem...već 2-3 godine bavim se uzgojem patuljastih kunića...neko veli bedast si kaj to hraniš (ko npr starci), al meni je to uživancija...trenutno imam 3 muška i 2 ženska...kad ih sparim mlade il podjelim ili prodam u pet shop...e sad me zanima....jel bi mogel spariti onog ovnolikog dugouška i ovog s normalnim uhima???da nebi došlo do kakve brlje između njih il mutacije???:rolleyess:
Možeš, ali moa ti je preporuka da to ne radiš jer će ti mali imati jedno uho gore, a drugo dole. Prema tome te sigurno nećeš moći prodati u pet shopu.
imam pitanje vezano za kupnju kunića. vi koji često idete na izložbe kunića mi možete reći da li je cijena kunića-znači srednjih rasa na izložbama manja , podjednaka ili veća nego u tim oglasnicima?(primjer: njuškalo)?
*pitam za rasplod?
**da pojednostavim pitanje: da li se više isplati kupiti kunića za rasplod na izložbama ili preko oglasnika?