kastav.kunić
Član
- Tu od
- 23 Svi 2011
- Poruka
- 265
sto da razjasnim? Ma ovo sa tim ženkama sam bezveze natuknula. Pa sto ne valja da sam mjesanca zamijenila za mjesanca? Pa ionako necu na izlozbe s njima?
Bilo je unutra kalifornijskih, ali nije bilo tipa koji je vlasnik (svi su bili od jednog izlagača). Organizator mi je dao njegov broj, pa ću ga kontaktirati. A ti mi pošalji na PP broj lika koji prodaje hile....makar je mene lik ponudio za kalifornijskog koji je bio izložen unutra. Ako ti treba hylla javi mi se na PP da ti dam broj od lika koji ih uzgaja i od kojeg sam ja nabavil svoje. Moj dule (muški hylla) je otišo u Brinje kod našeg forumaša Rođe.
Ja sam ti kupil od onog lika koji je osvojio šampionat s ovnolikim, bio je vani ispred banke s kunićima za prodaju. Ovoga prodaje samo iz tog razloga jer ne može s njim na izložbe kad je stranac. Kolko znam od srednjih pasmina su bili samo novozelandski,makar je mene lik ponudio za kalifornijskog koji je bio izložen unutra. Ako ti treba hylla javi mi se na PP da ti dam broj od lika koji ih uzgaja i od kojeg sam ja nabavil svoje. Moj dule (muški hylla) je otišo u Brinje kod našeg forumaša Rođe.
Teškar, sorry ali svaki put ne čitam i zajebem se
Rebro, vidim da se i ti držiš onog parenja s 6,5-7mj kak je meni reko lik od kojeg sam kupio prve ženke. Kolko ovnolikih imaš i kolko se dugo baviš s njima?