thaibox... Ja sam imao šarce i ne bi ti ih preporučio za ništa osim ako ne misliš na izložbe s njima. Osjetljiv su, nisu baš bog zna kak dobre majke radi toga jer svojom težinom znaju prignječiti mlade. To su moja iskustva, ne mora biti da je svugdje tako,ali ja sam ih držao 2,5g i reko sam više nikad.
Pitanje 1: Svojima znam dati po ljetu list-dva stočnog kelja,ali to više ko poslasticu nego ko hranu
Pitanje 2: Hylla je nastala planskim križanjem kalifornijskog, novozelandskog i još nekih vrsta kunića, zbog toga je to hibridna rasa. Razlika između hylle i kalifornijskog je dosta velika, pogotovo u rasporedu boja na dlaci, obliku glave itd. Hylla se može križati s orijašima ali treba paziti da ne pariš malu ženku s jako velikim mužjakom jer bi mogli biti veliki mladi i doći do problema kod okota. S većim ženkama koje su se par puta kotila ne bi smjelo biti problema
Pitanje 3: Odluči se za jednu do dvije pasmine i to prodaji za meso, imaš premalo iskustva da bi išla u tolko široki i veliki uzgojm, prvo stekni znanje i iskustvo,a tek onda razmišljaj o većem uzgoju. Panonci su nešto tipa hylla, isto su tovna pasmina samo su dosta skuplji, ja ih nemam pa ne mogu govoriti puno o njima.