Spominješ samo drvene gajbe. Zanima me kakvo je stajalište vas uzgajivača prema ovim kavezima koje ja imam. Jesu oni ok za uzgoj ili nisu? Ako nisu onda nebi u njima držao životinje. Čine mi se neproporcionalni, odnosno ima prostora za 6 ženki a ako su one sve u pogonu onda definitivno nema mjesta za sve mladunce u ostalim kavezima.Ne znam da li imas vec kakav postojeci objekat na tom terenu i jeli ti ogradjeno. O ovom sto ti velis dovoljno bi ti bilo napravit nekakve drvene gajbe i jednostavno naslonit uz vec nesto postojece jer u principu oni ne moraju biti unutar zatvorenog prostora. Pogotovo im ne bi smetalo na moru jer je dole toplije a vazno ti je da ne kisnu i da nisu direktno izlozeni buri ili propuhu. Teze ce im biti po ljeti zbog vrucine, zato bi trebalo natpustit iznad gajbi na jednu vodu i pokrit sa necim za zastitu od kise i sunca. To ti je opet rizik jer ako nisi na tom placu stalno moze ti netko pokrast ili neka stetocina uc. Ako ides na nekakvu supu da ih mozes zakljucat , opet moras pravit unutra gajbe . Znaci posebno za svaku zenku. Plus racunaj kotilice , pa gajbe za tov i odvajanje mladih. Nisi rekao koju ces rasu uzet ali ako ides sistem na tri reda , jedni iznaddrugih sa punim podom onda trebas prostoriju 3x3 i vecu. Racunaj da trebas i muzjaka i kad ti krenu mladi da uvijek imas i koju praznu gajbu. Moras imat mjesta za stavit hranu isl. U startu je sve skupo , od cavla do zice. Ak neces i ne patis na izgled sve mozes sklepat od starih paleta. To ti je najjeftinije pogotovo i trajno ako stavis bukove za pod.i to one debele. Kod kolege smo za jednu noc sklepali do jutra 26 gajbi tak da je vec sutra nabavil kunice. Uglavnom pocni skupljati materijal i ne zapocinji dok sve ne nabavis.