Ja nikome ne dozvoljavam da donese zenku osim rodjaku znam kako drzi svoje kunice, ovih mi je puna kapa kojima je bezveze drzat i hranit muzjaka, u startu sam to presjeko, ja sam onda glup jer drzim dva muzjaka, ja sam cuo od jednog koji drzi panonce i novozelandske crvene da muzjaka drzi do 3 godine, dok ove vece rase orijaske i preko 5 godina mogu
Kod mene jedan u susjedstvu ima 6 zenki nit jednog muzjaka pa zica okolo, znam da mu jednom dao covjek muzjaka i reko nemoj mi dolazit vise sa kunicama, kada momcina odradio poso zvao me da ga rijesim,ja to normalno rijesio ovaj ga prodo tek kasnije cuo da mu to ovaj dao da mu vise ne dolazi hahaha
Dvije mjesanke ovnolikog i panonca jos nemaju 4mjeseca tjeraju se ko lude vidil nek dan bile zajedno malo skacu jedna na drugu onda ih razdvojio danas gledam vulve ljubicaste, a rano mi ih jos pod zeca pustat nisam mislio prije 6mjeseci starosti mada i to posto krizano malo mi se rano cini, valjda ce toto rec nesto on ima te starije sa koliko pripust