starter
Član
- Tu od
- 17 Ruj 2012
- Poruka
- 191
Pa jednostavno, nemoj se pitati zašto to radi već joj napravi uredan kavez ili boks iz kojega ne može van.....:icon_pidu:
:icon_pray: neznam kako mi to do sad nije palo na pamet! lol clap):
Pa jednostavno, nemoj se pitati zašto to radi već joj napravi uredan kavez ili boks iz kojega ne može van.....:icon_pidu:
ne bježi ona od njih nego jednostavno instikt da se kreće navikla je na veči prostor i onda ako nemaš dobre boxove da su zatvoreni sa svih strana ona će non stop preskakat i tako ti može usred noći i malci ako ne sisaju svaka 2 sata uginut će...
Ženka kunica kalif je okocena 19.12 i ja sam je vagao 19.3 i ima 2.60.Vagao sam je i 02.02 i imala je tada 0.70 kg.Tako znaci da je kod mene oko 2mjececa i sad ona ima tocno 3 mjeseca.
Robi nisam svatio dali ima 3 mj ili je 3 mj. kod tebe od kad si ju kupio.
ali u svakom slučaju po meni bi trebala više vagati, blizu 4 kg. ako ne i preko.
Ženka kunica kalif je okocena 19.12 i ja sam je vagao 19.3 i ima 2.60.Vagao sam je i 02.02 i imala je tada 0.70 kg.Tako znaci da je kod mene oko 2mjececa i sad ona ima tocno 3 mjeseca.
u poljoprivrednim apotekama,,ja sam plačao 25 kunA!!!!Gdje kupujete te pojilice na koje dolaze plasticne boce sa vodom i koja je cijena?
Gdje kupujete te pojilice na koje dolaze plasticne boce sa vodom i koja je cijena?
Ja kupim u Zelenom krugu, 10,00 kn kom, limene.
moze slika tih pojilica? i jel oni salju robu pouzecem?
jel te pojilice opcenitko, plasticne i limene imaju navoj da se boca nasarafi ili se samo boca tu stavi da stoji okomito?
Hvala