vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Ako si slike uplodao kao neregistrirani korisnik teme ne bude dugo interesantne kao do sad
Bude to na kraju jedan jako dobar traktor svaka čast na trudu i samo naprijed! A da stavite neku naljepnicu na taj krug?
Ovo je zaista za svaku pohvalu... pisi sve sto kupis da vidimo na kraju koliko te izasao ukupno...
da mi netko na silu dođe doma ugraditi plovak ..zabadava ..ja bi ga potjeral na marš
ovo je bezveze , na ovako plosnati rezervar
možda imš prav , ali auto je jedan i uz cajger gledamo kilometre , ..a traktora je nekoliko i ako svaki ima svoj logaritam ne stignem se na to naviknuti , možda previše gledam iz svojeg kuta ..I u auto kad natociš do cepa, napraviš ohoho kilometara( ja na škodi 200km bez brige) dok se pomakne kazaljka, tak je i ovo.. To se da jako fino pripasati, glavno je da se tak složi da plovak putuje punim kapacitetom i to je to.. Kaj se nagiba tice, ako se i u rezervar nagledavaš(ili guraš šibu kak mnogi rade) na nagibu isto ne buš tocno znal kolko ima goriva. Ovak ugrađen plovak cistam pristojno odrađuje svoju zadacu