vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Ako si slike uplodao kao neregistrirani korisnik teme ne bude dugo interesantne kao do sad
Bude to na kraju jedan jako dobar traktor svaka čast na trudu i samo naprijed! A da stavite neku naljepnicu na taj krug?
Ovo je zaista za svaku pohvalu... pisi sve sto kupis da vidimo na kraju koliko te izasao ukupno...![]()
da mi netko na silu dođe doma ugraditi plovak ..zabadava ..ja bi ga potjeral na marš
ovo je bezveze , na ovako plosnati rezervar
možda imš prav , ali auto je jedan i uz cajger gledamo kilometre , ..a traktora je nekoliko i ako svaki ima svoj logaritam ne stignem se na to naviknuti , možda previše gledam iz svojeg kuta ..I u auto kad natociš do cepa, napraviš ohoho kilometara( ja na škodi 200km bez brige) dok se pomakne kazaljka, tak je i ovo.. To se da jako fino pripasati, glavno je da se tak složi da plovak putuje punim kapacitetom i to je to.. Kaj se nagiba tice, ako se i u rezervar nagledavaš(ili guraš šibu kak mnogi rade) na nagibu isto ne buš tocno znal kolko ima goriva. Ovak ugrađen plovak cistam pristojno odrađuje svoju zadacu