Točno Puknuti samo je šibu tvoj tata premalo koristil dok si bil mali :icon_lol:
Veli Željkić da si ti najbolji primjer giggle):s šibom i batinom se niš ne postiže , to ste valjda naučili na sebi
Točno Puknuti samo je šibu tvoj tata premalo koristil dok si bil mali :icon_lol:
Veli Željkić da si ti najbolji primjer giggle):s šibom i batinom se niš ne postiže , to ste valjda naučili na sebi
Ako je pun rezervar problem natočiti bolje je radnju zatvoriti ili nikam ne krenuti.
Ili ugraditi manji rezervar :
možda imš prav , ali auto je jedan i uz cajger gledamo kilometre , ..a traktora je nekoliko i ako svaki ima svoj logaritam ne stignem se na to naviknuti , možda previše gledam iz svojeg kuta ..
osim toga auto redovito tankamo preko cijele godine ..a traktor u navali tnakamo svaku jutro do vrha a u mort sezoni tank drži par mjeseci .
Meni 560 u dol pokazuje manje a u brijeg više goriva kad natočim punog potroši 20 litri i još pooazuje da je pun.
Šalim se.Kak si ti sad došel do zakljucka da bi bil problem pun rezervar tociti?
Kaj misliš da se Mojsije podupiral na onoliku batinu kaj je sa sobom navek vlekel angel):s šibom i batinom se niš ne postiže , to ste valjda naučili na sebi
Znači i ovce se pobojavaju čobanove batine :icon_lol:To mu je bilo za ovce terati,svi čobani imaju takve neke kolce.Pa tako i Mojso
Gajtane sa kakvom si ga to bojom farbao?Imam i ja za farbati jedan motor i getribu i ova boja mi baš izgleda kvalitetno
Gajtan meni je bitno da kaže kad je pri kraju kad je kazaljka na 0 još ima oko 5 litri a rezervar ima 96 litri .
Pa tu piše da je Muha :drink:.Nego,Muha jel se razumiješ šta u struju?
Znam formulu struje happy):Da Muha,tebe pitam za struju