• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupio sam IMT 533

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ako je pun rezervar problem natočiti bolje je radnju zatvoriti ili nikam ne krenuti.
Ili ugraditi manji rezervar :eek::

Kak si ti sad došel do zakljucka da bi bil problem pun rezervar tociti?

možda imš prav , ali auto je jedan i uz cajger gledamo kilometre , ..a traktora je nekoliko i ako svaki ima svoj logaritam ne stignem se na to naviknuti , možda previše gledam iz svojeg kuta ..
osim toga auto redovito tankamo preko cijele godine ..a traktor u navali tnakamo svaku jutro do vrha a u mort sezoni tank drži par mjeseci .

Ma glavno da veliš kontru, kaj ima veze...

Meni 560 u dol pokazuje manje a u brijeg više goriva kad natočim punog potroši 20 litri i još pooazuje da je pun.

Eto, a ovaj dok potroši 5 - 7 litara vec pokazuje da nije skroz pun, znaci dela bolje nego onaj original ugrađeni

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Gajtane sa kakvom si ga to bojom farbao?Imam i ja za farbati jedan motor i getribu i ova boja mi baš izgleda kvalitetno

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Gajtan meni je bitno da kaže kad je pri kraju kad je kazaljka na 0 još ima oko 5 litri a rezervar ima 96 litri .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Kak si ti sad došel do zakljucka da bi bil problem pun rezervar tociti?
Šalim se.
Kakav god pokazivač za bilo kaj je dobro došel. Problem nastaje kad je tih pokazivača previše pa se čovek pogubiš u tome svemu ili ne stigneš to sve na vrijeme popratiti.
Pa nemaju bez veze piloti u avionima onolike knjige sa sobom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
s šibom i batinom se niš ne postiže , to ste valjda naučili na sebi
Kaj misliš da se Mojsije podupiral na onoliku batinu kaj je sa sobom navek vlekel :(angel):

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
To mu je bilo za ovce terati,svi čobani imaju takve neke kolce.Pa tako i Mojso

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
To mu je bilo za ovce terati,svi čobani imaju takve neke kolce.Pa tako i Mojso
Znači i ovce se pobojavaju čobanove batine :icon_lol:

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Pa tu piše da je Muha :drink:.Nego,Muha jel se razumiješ šta u struju?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Gajtane sa kakvom si ga to bojom farbao?Imam i ja za farbati jedan motor i getribu i ova boja mi baš izgleda kvalitetno

Ako se ne varam ovo je Mobihel, odeš bilo di di rade autolakove i uzmeš 2k akril.. Ovo ti je neki antracit, ali izebereš nijansu kakvu hoceš. Meni je Borcic u Zagrebu odlican

Gajtan meni je bitno da kaže kad je pri kraju kad je kazaljka na 0 još ima oko 5 litri a rezervar ima 96 litri .

Pa i meni je bitno baš to da znam kad je pri kraju a da ne moram stalno nutra zevati. Meni traktor stoji par mjeseci, ne moram onda svaki put otvarati

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Idemo dalje:

fAzmf.jpg

fA5NM.jpg

fAACO.jpg

Ko staklo:
fAMrW.jpg

fAXPz.jpg

fAYLm.jpg

fA64c.jpg

fALeN.jpg

fApHV.jpg

fAqFy.jpg

Sad prije sat vremena pošpricano i slikano... Sutra popodne možda vec stavim blatobrane na mesto a hauba bu još malo pricekala...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Da Muha,tebe pitam za struju
Znam formulu struje :(happy):

Za svoje potrebe se znam poslužiti s istosmjernom i izmjeničnom višefaznom. Ako kaj neznam potražim na yube tube :icon_pray:

Da ne kvarimo Gajtanu temu pitaj u odgovarajučoj (više glava veča pamet) ili na pp da mi se nebudu smijali ako bubnem kakvu bedastoču. Ako ti uopče i mogu kaj pomoči.

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Ma zanima me samo jel znaš otprilike kako se spajaju žice sa alternatora na bravu i na akumulatore.Radi se o 24v sistemu,mislim da se neće Gajtan ljutiti jer mu je ovako tema samo raznolikija...Gajtane ta 2k boja je dvokomponentna jel?Izgleda jebeno dobro

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Kak ne, isto kak i na 12V instalaciji, ali radije bumo u nekoj od tema, barem toga imamo, a možda nekad nekome i zatreba pa bu lakše našel.

@ Gajtan, lepo si ju zalijal. Nema kaj.
Sad da je tu Oficir videl bi da ne treba Sata da se ljepo polije. S takvom sam se i ja mučil.

Najnoviji postovi

Na vrh