Je stigla je, zaboravih ga uslikat
Evo ima jedna na polju u oranju heheh
Sa 309 vozimo gnojnicu, a sogor sa svojim 310 fura tanjrace.
512 je gotov valjda iduci tjedan.
Uglavnom dojmovi.
Na traktor moramo uloziti jos 3500eura+ (34000 eura koje smo dali za nju) , jer je Valtra Forest Trac hebeni, uglavnom ima metalni 100 litara rezervar te ima sve zasticeno od ispod i dalje ima one cjevaste blatobrane ruzne.A dalje ima proklete sumske tvrde gume, ako kome trebaju nek mi se javi tu da obavimo neku zamjenu za normalne sa 6 platna, ove imaju 16 platna i tresu na cesti kad iza ima veliki teret, ako koga zanima nek se javi slobodno, zadnje su gume na 80% , a prednje su na 50 , a traktor ima org 2000 sati, lik je za vodoprivredu radio.
Uglavnom sve je naruceno blatobrani i vanjski EHR i kuka te šine po kojoj putuje jer je taj traktor imao serijski vitlo iza slozeno i sljedeci tjedan ce se to valjda montirat pa cu postat slike.
A sada dojmovi, traktor je nenormalno jak, ima snage u pm, vuce iz niskih okretaja nevjerovatno, a mjenjac je fakat prva liga, znaci nema niti najmanjeg trzaja.
U oranju 3 brazde vogel-noot vario na 16 cola, stavim u drugu brzinu, ja samo stisnem gas , a ovaj ga cepa od 1 do 3 da ni neznas, a on vec ide 10-12 na sat i jos popustam gas.
Jedino mi se cini da papa gorivo, oko 12-13 litara mi se krece potrosnja, ali zemlja je tvrda ili zagazena od siliranja ne znam ni sam, uzas zivi, ko mramor.
Da se jos nadovezem, Reverzer je vrh, znaci ljepse mi radi nego na Fendtu, nevjerovatno.
A mjesta u kabini ima ko u prici, na nogama se lijepo prosetam oko sica,nista ne smeta.