A budeš ju poslikao i dok par put zvekneš s štilom po trčku, kakva bude onda ta ljepotica?Je ima tu puno prednosti, nema više da se drške oštete, da se rasklimaju, pa moraš novu nabavit, pa to prepasivanja dok složiš.
Ovo je sad in i čudo tehnike. 🙂
Na drugoj slikimse vidi na onom komadu kaj stoji kak drvo puca samo od sebe. Ne treba ni sjekiraDečki samo da javim da sam prezadovoljan sa sekiron, to je stroj samo takav, znači kala ko od šuba, još ja jako zamahnem, prejako.
Navika od stare sekire, znači nema prepreke, sviđa mi se kaj ne zacvika u drvu, nek se samo odbije. Kvrge ni ne skuži, ko u repu ide, nije mi žal ni centa kaj sam ju kupil, nakon svega jako jako je prejeftina za to kaj nudi. 🙂
Nema umora nema niš, nema više jakog zamahivanja, samo tek tolko, onak sa osjećajem. 👍
Zbilja čudo tehnike.
Aha jesi videl da vredi svaki euro 😃👍Dečki samo da javim da sam prezadovoljan sa sekiron, to je stroj samo takav, znači kala ko od šuba, još ja jako zamahnem, prejako.
Navika od stare sekire, znači nema prepreke, sviđa mi se kaj ne zacvika u drvu, nek se samo odbije. Kvrge ni ne skuži, ko u repu ide, nije mi žal ni centa kaj sam ju kupil, nakon svega jako jako je prejeftina za to kaj nudi. 🙂
Nema umora nema niš, nema više jakog zamahivanja, samo tek tolko, onak sa osjećajem. 👍
Zbilja čudo tehnike.
E, lijepa je. Ručno se kuje i kali na starinski način i svaka ima inicijale kovača koji ju je iskovao. Nije toliko efikasna koliko je skupa... Kalao sam s njom i paralelno s x25, Gardena 2800s i stihl sjekirom ax 28 cs (to je ustvari poznata Ochsenkopf sjekira). I dosta