Kak si zadovoljan s x27? Ja ju vec duze vrijeme gledam...koji si visine? Pitam cisto zbog duzine...ja sam 193cm...pa.mislim da bi mi odgovarala...imam slican kalac te duzine...Ja uzeo fiskars x27 i onu neku malo manju al ne znam koji broj 😂😂😂
Brusilicom, kak i sve ostalo danas jer su kovači uglavnom pokojni.A kak se kuju te sekire kad se malo zatupe?
X27 fiskars imam i sam. Prezadovoljan sam, ako je uzmeš i ti ćeš biti zadovoljan. Jednostavno cijepanje je puno lakše, ne zacvikava se i drvo puno lakše puca uz manje snage...Kak si zadovoljan s x27? Ja ju vec duze vrijeme gledam...koji si visine? Pitam cisto zbog duzine...ja sam 193cm...pa.mislim da bi mi odgovarala...imam slican kalac te duzine...
Ja sam 186. Meni vise odgovara duža drska na sjekiri pa mi je x27 odlična.Kak si zadovoljan s x27? Ja ju vec duze vrijeme gledam...koji si visine? Pitam cisto zbog duzine...ja sam 193cm...pa.mislim da bi mi odgovarala...imam slican kalac te duzine...
Kovač bi se još i našel...ali kak skinuti toporicu?A kak se kuju te sekire kad se malo zatupe?
I ja sam malo ispod 190 pa mi je prva reakcija na s2800 bila da je prekratka drzalica, ali buduci ju vise koristim za nabijanje kajli neg za cjepanje sad mi je idealna, iako i za cjepanje se navikne dosta brzoJa sam 186. Meni vise odgovara duža drska na sjekiri pa mi je x27 odlična.
Sad samo pravi nosac na raketi..da ne opedne pod špice
Samo jednu sliku? Sram ju bilo.Evo žena mi poslala sliku da mi sekira došla
Koliko je duga drška na s2800I ja sam malo ispod 190 pa mi je prva reakcija na s2800 bila da je prekratka drzalica, ali buduci ju vise koristim za nabijanje kajli neg za cjepanje sad mi je idealna, iako i za cjepanje se navikne dosta brzo