• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupnja traktora Goldoni

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,260
Nisam kritiziiral tvoje pisanje. Samo me zanima mišljenje vas koji ste više upoznati s tržištem.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
916
Tko je u u Hrvatskoj zastupnik i prodaje te osigurava servis za traktore Goldoni? Koje sve modele imaju u ponudi.
mene zanima neki model 40-60 KS, manjih dimenzija bez kabine. Dužina oko 3m širina da može 120-130cm max.
Gledao sam modele Euro 45 RS, Star 3050, Energy 60 i vidio sam ove nove E 60. Vidio sam na Avto netu da u Sloveniji Ascon doo prodaje model Ronin 50 za 25000e sa DDVom. To mi se čini kao dobra cijena.
Molio bih mišljenja onih koji rade s takvim traktorima.Može i prijedlog za neku drugu marku takvihosobina.Koristio bi za vinograd i plastenike prvenstveno.
Hvala.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,656
Evo 2 Star 3070

Jedan 5500 drugi 3000 radnih sati.

4500 radnih sati u posjedu

+ kolega ima onog 30ks bez kabine. Preko 2000 radnih sati s njim.

Nitko nikakvih problema nije imao osim redovnog održavanja.

Imaš onu tractoria nešto u istri. Tamo pokoje dijelove smo uzimali. Ostatak u traktor centru.

Iako ja u zadnje vrijeme za servis i takve stvari naručujem iz Slovenije. Platim na webshopu I dostave mi kući.
1000045219.jpg

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,895
Tko je u u Hrvatskoj zastupnik i prodaje te osigurava servis za traktore Goldoni? Koje sve modele imaju u ponudi.
mene zanima neki model 40-60 KS, manjih dimenzija bez kabine. Dužina oko 3m širina da može 120-130cm max.
Gledao sam modele Euro 45 RS, Star 3050, Energy 60 i vidio sam ove nove E 60. Vidio sam na Avto netu da u Sloveniji Ascon doo prodaje model Ronin 50 za 25000e sa DDVom. To mi se čini kao dobra cijena.
Molio bih mišljenja onih koji rade s takvim traktorima.Može i prijedlog za neku drugu marku takvihosobina.Koristio bi za vinograd i plastenike prvenstveno.
Hvala.

Nedaleko od mene, trgovina i servis.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,234
Mislim da ti je Goldoni najjeftinijj, baci oko na Maxtera on je malo niži za plastenike i bolji za vinograd jer ima niže kotače, gledaš samo fiksne ili i zglobne verzije...Nakon Goldonija po cijeni ti je Pasquali i mislim da je tamo serijski u cijeni i da je reverzibilan sa motorom od 48ks isto ko maxter, a ronin je mislim nešto slabiji na maxteru je mislim WM motor, a od svega su ti najskuplji A.Carraro oni su oko 36t€ sa pdv...Holder neću ni spominjat oni su oko 80t€
Možda ima negdje po temi slike vozio sam Ronina i meni je Maxter daleko draži i pregledniji i ja da biram rađe bi Maxtera

Najnoviji postovi

Na vrh