• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupnja traktora Goldoni

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,273
Nisam kritiziiral tvoje pisanje. Samo me zanima mišljenje vas koji ste više upoznati s tržištem.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
918
Tko je u u Hrvatskoj zastupnik i prodaje te osigurava servis za traktore Goldoni? Koje sve modele imaju u ponudi.
mene zanima neki model 40-60 KS, manjih dimenzija bez kabine. Dužina oko 3m širina da može 120-130cm max.
Gledao sam modele Euro 45 RS, Star 3050, Energy 60 i vidio sam ove nove E 60. Vidio sam na Avto netu da u Sloveniji Ascon doo prodaje model Ronin 50 za 25000e sa DDVom. To mi se čini kao dobra cijena.
Molio bih mišljenja onih koji rade s takvim traktorima.Može i prijedlog za neku drugu marku takvihosobina.Koristio bi za vinograd i plastenike prvenstveno.
Hvala.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,712
Evo 2 Star 3070

Jedan 5500 drugi 3000 radnih sati.

4500 radnih sati u posjedu

+ kolega ima onog 30ks bez kabine. Preko 2000 radnih sati s njim.

Nitko nikakvih problema nije imao osim redovnog održavanja.

Imaš onu tractoria nešto u istri. Tamo pokoje dijelove smo uzimali. Ostatak u traktor centru.

Iako ja u zadnje vrijeme za servis i takve stvari naručujem iz Slovenije. Platim na webshopu I dostave mi kući.
1000045219.jpg

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,907
Tko je u u Hrvatskoj zastupnik i prodaje te osigurava servis za traktore Goldoni? Koje sve modele imaju u ponudi.
mene zanima neki model 40-60 KS, manjih dimenzija bez kabine. Dužina oko 3m širina da može 120-130cm max.
Gledao sam modele Euro 45 RS, Star 3050, Energy 60 i vidio sam ove nove E 60. Vidio sam na Avto netu da u Sloveniji Ascon doo prodaje model Ronin 50 za 25000e sa DDVom. To mi se čini kao dobra cijena.
Molio bih mišljenja onih koji rade s takvim traktorima.Može i prijedlog za neku drugu marku takvihosobina.Koristio bi za vinograd i plastenike prvenstveno.
Hvala.

Nedaleko od mene, trgovina i servis.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,244
Mislim da ti je Goldoni najjeftinijj, baci oko na Maxtera on je malo niži za plastenike i bolji za vinograd jer ima niže kotače, gledaš samo fiksne ili i zglobne verzije...Nakon Goldonija po cijeni ti je Pasquali i mislim da je tamo serijski u cijeni i da je reverzibilan sa motorom od 48ks isto ko maxter, a ronin je mislim nešto slabiji na maxteru je mislim WM motor, a od svega su ti najskuplji A.Carraro oni su oko 36t€ sa pdv...Holder neću ni spominjat oni su oko 80t€
Možda ima negdje po temi slike vozio sam Ronina i meni je Maxter daleko draži i pregledniji i ja da biram rađe bi Maxtera

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,244
Fiksni...zato sam te pito dal baš oćeš fiksni ili može i zglobni...zglobni ide na 113

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,925
Ako te zanima taj Landini, požuri dok još ima starih modela s motorom bez turbine i ekoloških komplikacija.
Vozil sam ga, jako zanimljiv traktor. Naravno, ako ti takav visoki odgovara.

Segi02

Novi član
Tu od
10 Sij 2025
Poruka
10
Pozdrav svima,

Imam priliku kupiti Goldoni Q110 2019g pa me zanima ima li tko iskustva s te nove serije traktora?
Sada je Q a nastavio se na seriju Quasar kojeg su prestali prodavat u europu zbog euro norme motora.

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
490
Ja imam 3050, ispocetka smo se malo svađali ali sad već treću godinu i odrađenih kod mene preko 1000 sati rada kazem da je to odličan traktor. Pratim talijanski forum i vidim da noviji modeli imaju puno problema s elektronikom, a i meni je savjetovano da izbjegavam novije modele, pa sam poslušao i evo 2002 godište ide pali i radi odlično.

Segi02

Novi član
Tu od
10 Sij 2025
Poruka
10
Ja osobno imam Goldoni star NRG 3070 iz 2009.g i to je bila zadnja serija da je bez puno elektronike i samo mehanika, evo radi dan danas nikad problema s njime.
Kasnija verzija Star-a ima problema s raspodjelom težine, Ima susjed Star 100 i diže mu prednJi kraj već preko 300 kg.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,244
A dobro to nije neki problem, stave se utezi i bude dobro, ako kubota B2410 moze 130kg napred on moze barem 200...

Najnoviji postovi

Na vrh