Tko je u u Hrvatskoj zastupnik i prodaje te osigurava servis za traktore Goldoni? Koje sve modele imaju u ponudi.
mene zanima neki model 40-60 KS, manjih dimenzija bez kabine. Dužina oko 3m širina da može 120-130cm max.
Gledao sam modele Euro 45 RS, Star 3050, Energy 60 i vidio sam ove nove E 60. Vidio sam na Avto netu da u Sloveniji Ascon doo prodaje model Ronin 50 za 25000e sa DDVom. To mi se čini kao dobra cijena.
Molio bih mišljenja onih koji rade s takvim traktorima.Može i prijedlog za neku drugu marku takvihosobina.Koristio bi za vinograd i plastenike prvenstveno.
Hvala.
Maxter je min. širine 1480mm.....ja nebi preko 1300mm.Mislim da ti je Goldoni najjeftinijj, baci oko na Maxtera on je malo niži za plastenike i bolji za vinograd jer ima niže kotače, gledaš samo fiksne ili i zglobne verzije...Nakon Goldonija po cijeni ti je Pasquali i mislim da je tamo serijski u cijeni i da je reverzibilan sa motorom od 48ks isto ko maxter, a ronin je mislim nešto slabiji na maxteru je mislim WM motor, a od svega su ti najskuplji A.Carraro oni su oko 36t€ sa pdv...Holder neću ni spominjat oni su oko 80t€
Možda ima negdje po temi slike vozio sam Ronina i meni je Maxter daleko draži i pregledniji i ja da biram rađe bi Maxtera