200 ks i 5 brazdi je velika razlika od 130 ks i 4 brazde. Isto tako kao što je Martin rekao CR je življi od bosch pumpe kod JD, a Premium od Std-a isto tak je još malo življi motor. Što se tiće zahvata, 4 brazde isti zahvat se vuće teže od 3 brazde isti taj zahvat. Jednostavno ima jedno tijelo više za vući i to je tako, sve više ljudi to potvrđuje, a i ja jer sam probao, dva puta. Uglavnom za naš traktor je idealno 3 brazde vario i u to sam uvjeren, moj je obični i najrađe bih ga stavio na 20 cola jer traktor može, ali je na 16 cola radi izvlačenja međa. Uglavnom bolje da ima koji ks viška traktor, nisu uvjek idealni uvjeti, ako se sjetimo 2010. ili 2014. 6630 sigurno nema višak snage sa 4 brazde na 16 ili više cola, a recimo probao sam to ove godine u idealnim uvjetima. Isto tako stoji da se neki plugovi vuku teže, neki lakše, gdje je tu Pottinger, nemam pojma.
Ja sam probavao sa ovim ove godine na raznim zahvatima, zaključio sam da to nije za mene.
Kod novog vlasnika, kolege, je upregnut sa 6930 premium, e to je poštena kombinacija, odnos snage i pluga i niko me ne može uvjerit u suprotno.