• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kverneland plugovi

• Temu pokrenuo kingletic
  • Datum prvog posta

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Memory cilindar je onaj kojim se određuje colaža, kad se plug krene okretati, on prvo smanjuje colažu do kraja, i onda ju opet automatski vraća na zadanu vrijednost.

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188
Imaš pravo. Ja imam 4 brazde plug kuhn multimastet 120 i imam memory cilindar. Kod okretanja izravna plug i kad ga okrene vrati u početni položaj.

Paolo822

Član
Tu od
31 Srp 2013
Poruka
100
Pozdrav svima,

prodaje ko ovakve plugove... ali da su dvobrazni ili trobrazni??? Znaci treba mi da ima non stop zastitu za kamen...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ne bu li Zetor premali za toliku kvrgu od pluga?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ne, nego ga budeš natovario u teretni prostor kamiončića s kojim se budem dovezao do tvoje kuće. Dobit ćeš solarnu isplatu i budemo si nekaj popili i pojeli da bolje radi. :D

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Ako ga more tvoj vući onda nekak bude i moja krama od traktora. Danas je dobila još utega pa budem vidio šta če pokazati.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ah čuj, ako Bogec da, moj će preko zime dobiti turbo sklopove i turbinu, a onda na proljeć i ljeto testiranje par trobražnjaka da vidimo kako će to ići, ali mislim da hoće jer je kod nas zemlja dosta sipka.

Ja stalno gledam Opala 90 i mislim da ću do kraja i naći neki.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
I ja sam tražio lemkena ali 090, 2+1. Ako kupim jači traktor da ne moram opet tražiti i plug. Na kraju kupio ovog. Ako bude oral kak se priča i ako se tak lako vuče kako kruže priče bude ostal, a ako mi se ne svidi ove sezone ide na oglas. Imam oko 25 rali orati možda i više. Valjda tu bude pokazal kakav je.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Hvala😀...Claas Ares 836...200 ks
I on je friški,bit će slika i od njega uskoro čim izađe iz garaže,piksira se prednji tls

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Pa onda nije neka teška zemlja...plug je mrcina.

A ide ti dobro ta prodaja a? 😁

Najnoviji postovi

Na vrh