abrkili
Aktivni član
- Tu od
- 26 Ožu 2007
- Poruka
- 2,932
Ne misli da se ne može.
Iako mislim da bi se moglo više prodat u Italiju.
Misliš? Možda će dukat prodat,ali nekako sumnjam da će iz Austrije ili Italije dolazit kamioni po mlijeko.
Ne misli da se ne može.
Iako mislim da bi se moglo više prodat u Italiju.
eto čisti dokaz da se kod nas dela kak kome paš (na štetu nas stočara), kad je u zemljama EU cijena mlijeka bila 0.27 do 0.30eura a kod nas je mlijeko bilo skuplje tad su tražile mljekare da se cijena kod nas formira po cijeni mlijeka i njemačke i austije sa zakašnjenjem korigiranja od 3mj kaj su ovi naš potpisali, sad kad je cijena mlijeka u austiji i njemačkoj 0,40 do 0,42 eura (i još bude rasla, vele austrijski stočari da bu sigurno 0,45) tad našima mljekarama ne paše i sad bi oni nama plačali mlijeko kak je u bih i srbiji
slažem se i podpisujem u potpunosti. stari je bio u austriji prije kojih mjesec dana ( ima u mljekarskom udruga simentalaca) i toćno je kao kažeš. i reko je austriejanac da mu mlijeko plaćeno 0.42 eura po kili.
kada nam budeju omogućili i dali neke euro standarde kako ima jedna njemačka i austrija onda tek možemo razgovarati o cijeni mlijeka, ali kako mi se ćini, smanjenom cijenom mlijeka, bit će traktora na cestama opet.
pa zar nije sramota jednu državu da ima tolko prosvjeda i nezadovoljnih poljoprivrednika u roku 3 godine po nekoliko puta, da traži samo svoj kruh za preživjet sutra.
znaći nije problem u seljacima, nago u samoj organizaciji i upravljanju državom zato jer njima tako odgovara. žalosno je to stvarno:roll:
Misliš? Možda će dukat prodat,ali nekako sumnjam da će iz Austrije ili Italije dolazit kamioni po mlijeko.
ako su moje oci dobro vidjele cijena za veljacu,,su ponudili,,2,10kn,,za standard kakvocu,,dukat,,naravno,,
Jel vam je isplačeno mlijeko za 12 mj???
Jel vam je isplačeno mlijeko za 12 mj???
Nije još..
e dajte vi koji ste u vindiji okolica đurđevca prejdite za euromilk treba oko 3000l da mu bude puna cisterna i tad nam nebude uzimal 5lipa za prevoz
Imbra, kaj vi predajete za euromilk sad???
el neste vi prije za dukat davali?
i kak ste zadovoljni s njima sad?