• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lazi,lazi,lazi me... cijena mlijeka

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
striko predaje za dukat, mi smo za naturu, 12mj nam je plačen 2,98kn 4,3mm i 3,8bj premija tebi bi za malo mleka bila 10 lipa, neni je sad 15 jer sem jov malo dojil pa nesem prešel 28000l preko 28000l je 20 lipa, uzima 5 lipa za prevoz, malo je počel srati pa je digel na 7lip ali sad su bili na sastanku pa je rekel da bu prevoz oko 500kn

Aha...ste dobili i ove sad neke nove ugovore za potpisati s kojima si je on fino skrojil rok uplate novac za mleko 60 dana??
Čul sem za to od ovih u kloštru koji predaju za euromilk.

U svakom slučaju dobro vas cepe, bitno da oni sebe namire, govna jedna...nema se tu kaj reći.
Ja sem v dukatu od 2006. godine, a isto smo v naturu predavili prije dok je bilo puno krav doma.
za 12. mj analiza je 4.3mm, 3.54bj i 9,105st, 1. razred, to je naravno posjek...zadovoljen sam, al još nisu isplatili...

mali gazda

Član
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
93
da li ima nekog tu na forumu koji predaje mlijeko BOHNECU zanima me kakav je platiša i po koliko plača mlijeko

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
da li ima nekog tu na forumu koji predaje mlijeko BOHNECU zanima me kakav je platiša i po koliko plača mlijeko

Neznam kakav je platiša, al čujem od ljudi da ima jako stroge kontrole i velike zahtjeve i prohtjeve.:shock:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Na facebook-u prije 10ak minuta je netko napisao:

2pzmeed.jpg

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
ma ja nisam dobio,ni ono sto 18. 01,isplatili,,ako jesu i kome jesu,,nije mi jos ni za mlijeko doslo,,kamo li poticaj ,,,sve to ide kvragu:evil:

podravec :)

Član
Tu od
18 Ruj 2011
Poruka
492
Aha...ste dobili i ove sad neke nove ugovore za potpisati s kojima si je on fino skrojil rok uplate novac za mleko 60 dana??
Čul sem za to od ovih u kloštru koji predaju za euromilk.

U svakom slučaju dobro vas cepe, bitno da oni sebe namire, govna jedna...nema se tu kaj reći.
Ja sem v dukatu od 2006. godine, a isto smo v naturu predavili prije dok je bilo puno krav doma.
za 12. mj analiza je 4.3mm, 3.54bj i 9,105st, 1. razred, to je naravno posjek...zadovoljen sam, al još nisu isplatili...

ovo za otplatu v 60 dana je samo zato kad se je menjal onaj pravilnik a gazda je rekel da bude i dalje plačal kak je i sada do 15., 16.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ovaj mjesec Dukat gadno kasni ,garant lopine morale dati lovu za onu nagradnu igru za novu godinu,a nama ne treba:madmana::madmana:

mali gazda

Član
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
93
ma oni vam samo šparaju novce kao i ovi u vindiji kad neznamo sami moraju se oni potruditi da plača bude što duže cijela

K

Ketty

Guest
Zašto mislite da Dukat jako kasni pa zadnjih mjeseci su uplate bile oko 24., možda bude već sutra.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pa o tome se radi,nešto su počeli pomicati u 10 mj.bilo je do 15 pa mic ,mic i jučer me zove iz kreditnog Erste i pita kad če rata a ja kažem nazovite Dukat pa vam ja odmah uplatim,mada sve do 30 je u zakonskom roku od strane mljekare

K

Ketty

Guest
Istina je da, al ja sam gledala sam zadnje mjesece. A kaj nije dospijeće rate do 1. u mjesecu? Valjda budu do tad uplatili inače budu i nas zvali...:twisted:

Najnoviji postovi

Na vrh