,"imam 2 seoska propaliteta koji rade svaki dan za minimalac a ja samo zemlju rješavam za proljeće i vozam se okolo u autu,nisam nikom dužan nego slažem buntove na hrpu,i to u ovoj državi"
Kod tebe je care (sam si se tako prozvo)jako puno kontradikcije,često proturječiš sam sebi ....
Kad smo kod vjere i odgoja koje napominješ kako to da ljude koji ti hrane 200-300 kom. stoke dok se ti vozaš autom i slažeš pare na hrpu nazivaš "selskim propalitetima" a još usto držiš ih na minimalcu???
Očigledno da te otac jako loše odgojio a i vjera ti baš nije nešto s čim bi se trebo ponosit!!!
Ja svojih 15-20 kom. stoke nikad nebio ostavio nekom kog smatram"selskim propalitetom" jer posao oko krava zahtjeva jako veliku pažnju gdje i najmanja greška može dovest do velikih gubitaka...
Upravo takvi poput tebe koji su izgravali velike" careve" ,vozali se okolo u autima dok su farme ostavljali "selskim propalitetima" su prvi propali!!!
Kod tebe se brojevi mjenjaju munjevitom brzinom,50-100-200,jedan dan jedno,drugi drugo ...zato to što pišeš ni nesmatram ozbiljnim isto takom mislim da si izmišljen lik koje pokušava dokazat neznam šta!
Također bi pozdravio i sve "drukere" koji ti kao daju neku podrušku a prepostavljam da u životu nisu imali posla s kravama,nisu nikad očistili kravlju balegu,oprali vime,prisustvovali teljenju,utovarili koju balu sijena...koji nemaju pojma šta je ketoza,acidoza,leukoza,tbc,aflatoksini,mitoksini,mikroorganizmi,somatske stanice.....a vjerovatno im ni financijska situacija nije bajna... a za neke znam da nije,sami su se tako izjasnili...
Eto volio bi da nas sve razuvjeriš nekom slikom svog imanja,strojeva,mjestom boravka....da svoju priču potkrijepiš činjenicama...a da neprodaješ pustu maglu...
Kad to učiniš ja ću prvi povuć sve negativno rečeno,izvinit se,skinit kapu i napravit duboki naklon!