Čujem da su neke promjene jučer na dnevniku bile vezano legalizacije.
Režem vočke cili dan a navečer škola pa nisam u toku
Šta je novo
Detaljno sam proučio prijedlog zakona i pošto se i sam bavim legalizacijama ja sam osobno vrlo zadovoljan.
Prvo, oni koji su mislili da ce nesto biti ukinuto ili besplatno grdno se varaju..... drzava ne poklanja nikome nista. A na kraju krajeva, ako si nesto ilegalno sagradio i posteno je da platis kaznu za to. Zasto bi mi ostali bili budale koji uredno placaju danak...
Dosta se islo na ruku ljudima i to na nacin da se omoguci legalizacija 99% objekata sa sto manjim inicijalnim ulaganjima. Placanje doprinosa je cak s počekom od godinu dana i to na rate. ( u odnosu na prijašnji način kada se sve moralo platiti unaprijed).
Dokumentacija je srezana maksimalno, a za objekte do 50m2 je skoro smijesan postupak.... ispada da ispunis jedan obrazac i to je to.
sve u svemu vrlo dobro.
sto se tice rusenja..... hm.... rusiti ce se SIGURNO svi objekti koji se ne mogu legalizirati, koji su sagradeni poslije 21.6.2011.g. te svi objekti koji se ne legaliziraju do ulaska HR u EU (30.6.2013.)
NE MOJTE SE LJUDI ZAVARAVATI, RUŠITI ĆE SIGURNO.
Jer su cak i zakonom odredili nacin za prikupljanje sredstava za rušenje i to dijelom kroz plaćanje ljudi pri legalizaciji kazni.... hehe... dobra fora... oni koji legaliziraju plaćaju za one kojima će se srušiti.
Za sve ostale detaljnije informacije (ili možda potencijalne dogovore za legalizaciju) slobodno se javite ili pogledajte na mom blogu:
http://procjene-legalizacija.blogspot.com/
pozzzzzz