Ovo mi se sviđa relativno najviše me zanima moj objekt za koze drveni nekih 60kvadrata po ovoj računici bi platil oko 3000 kn
Gdje je bio stari objekat ucrtan poslje srušen i napravljen novi dali i on podlježe novoj legalizaciji znači ja sam porušio staru drvenu šupu i na to mjesto izidao garaže 14x5 stari objek je bio krači za 3 m i uži za 2m.
mislim da grijesis, pošto radim u projektnom birou mogu rec da su cijene dosta niže nego unazad par godina, te još izlazimo ususret ljudima da plaćaju u ratama jer i sami smo svjesni da rijetko tko ima par tisuća kuna sa strane.
jedini koji sad gule iz osobnog iskustva su geodeti bar kod nas.
cijene su 50 kn/m2 sa pdv-om, no naravno ako su veći objekti onda su i manje cijene.
u koje građevine spadaju poljop objekti? Garaze staje
iako ne vidim gdje je problem kad je danas tehnika boli glava ,imam doma projektne nacrte za kuču ,stari dio kuče i štalu i štagalj rađene 80 godina i nacrti su za +5 ,a bilo je nekoliko projektanata na području nekadašnje opčine BJ,i sve su stizali jer je masa ljudi gradila kuče u to doba:vragek::vragek::vragek:
Na osnovu čega vi izračunavate cijenu svojih radova?
M2,m3
pošto smo mi područje posebne drž skrbi to ni nisu tako velike cifre, još me samo zanima dal se nasa općina odrekla komunalnog i startamo u legalizaciju
Cjena po m2 se krece od do?
Bilo bi to na stranici bbž da valjda subvencioniraju