Neznam staviti slike tu na forum..:scratch cura je šarplaninka ima cca 75 kg stra je godinu i pol Carica od Grobnika a ja je zovem Shanti- jako je zaigrana baš ko velika medvjedica) a pudlicu (mješanku) sam udomila još prije 12 god Mačku sam udomila prošle god za Božić. Ako hoćeš napiši i svoju mail adresu pa ti pošaljem slike od šarplaninke
fico.750@hotmail.com,,,,,,,,,:mrgreen::mrgreen:
ajoj, nisam ja sam na onoj cesti koja vodi za Mariju Bistricu A kaj ti si isto u Zagorju, možda si mi susjed pa neznam :weedman:
Od kad je bobice nitko ne jebe 2 % čikenlaver i njezinu poljoprivredu.
Mnogo ste promiskuitetni za nekoga tko para zemlju plugom i loče vgoricama .
Od kad je bobice nitko ne jebe 2 % čikenlaver i njezinu poljoprivredu.
Mnogo ste promiskuitetni za nekoga tko para zemlju plugom i loče vgoricama .
Boba drugi red u postu koji si citirala se odnosi na njih , nikako na tebe .Neznam :scratch kaj si ti htel s tim reći iako znam kaj znači izraz "promiskuitet" Bog te blagoslovil :heart: I nisam neki veliki poljoprivrednik s tih 5 000 sadnica koje imam- a tek sam ih sad posadila pa će mi biti na proljeće veselo :roll: i malo vrta, no to mi pomaže da preživim, jer bada mi je fakutet kad posla nema, :madmana: plaća mi je neredovita i na vidiku ne vidim ništa pametnog. A mogu ti reći da mi je puno ljepše biti na njivi i kopati nego se maltretirati sa svojom strukom. I blagoslovljeni su oni koji u miru rade na svojoj njivi, nitko ih ne maltretira, rade koliko mogu i puno ljepše i mirnije žive od ostatka svijeta. Zato ću si ako Bog da još nabaviti kravicu i ne mičem se iz dvorišta jer više nemogu gledati kave se strahote događaju oko nas.Bilo bi lijepo da jedni drugima pomognemo ako možemo,ako nikako drugačije barem savjetom. Vremena su teška i ne bi nam škodilo malo pozitivne energije i pozitivnih misli
Boba drugi red u postu koji si citirala se odnosi na njih , nikako na tebe .
Nego jesi ti to u Banšćici ili Samcima ?
Ovako na prvu sudeći prema obrambenoj artiljeriji djeluje kao da si u Sekirovom selu.
Nego daj t dioplomu objesi tu da vidimo kaj možemo iz tebe izvuć :heart:
a jesi opasna..
Joj jagodice bobice kosa se ne brusi sa fleksom, budeš list od kose pregrijala pa se bude brzo tupio, na fleks možeš stavit brusnu šajbu koja ima na sebi naljepljene listiće šmirgl papira ta je bolja za taj posao, a granulaciju uzmi finiju probaj sa 80 ili više, nikako najgrublju 40 ili 60. Inaće su najbolje slovenske kose štruc, crvene su boje imaju njaljepnicu na sebi na kojoj je nacrtan zmaj, postoje i od istog proizvođaća sa širom petom, te su za trnje mlatit plave su boje i na njima je najlepnica vepra. Dužinu ne znam koju bih ti preporučio. Jesi kaj riješila sa slamom, raspitaj se kod nekoga tko ti je blizu jer transport je relativno skup u odnosu na to koliko košta slama. Ako ti treba odnekud iz daljega dopeljati rolobalu dvije javi se na pp.
E baš si našla kraj u koji si se preselila , pazi se Čupara ... kažu da su oni najgorji .:heart:Pitala sa jednog stričeka da mi da slamu jer sam me finacije muče, slama mu je bila već počela truliti no poslije sam vidjela da je rađe spalil nego bi je dal.