- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,939
Kosu sam kupila sa kućom i to je ona mala gorična kosa a već je svašta pokosila. Nemam trenutno love za novu tako da bude i ova dalje u funkciji. Puno toga treba kupiti i nemoguće mi je sve odjednom :scratch Nije nova ali je očito izdržljiva. Nisam je pregrijala jer sam pazila. Slamu nisam nabavila jer tu u mojoj okolici budu rađe dali dam im slama istrune nego je dali po razumnoj cijeni. Pitala sa jednog stričeka da mi da slamu jer sam me finacije muče, slama mu je bila već počela truliti no poslije sam vidjela da je rađe spalil nego bi je dal. :scratch Uistinu mi gori za tu slamu, čekam plaću ko ozebli sunce, no nje nigdje, ove vrijeme me izluđuje i tak.. norim polako :rolfer: trebala bi barem ja tako mislim zaštititi te :rolleyess: maline i kupine slamom jer su nedugo posađene. Nisam imala pojima da će mi ta slama biti takav problem ( ko da ih nemam dosta i bez nje) i da je slama tako tražena roba .. đizs nije za povjerovati, no očito amater kao ja još mora puno toga naučiti :weedman:
a da ju zaštitiš sa kukuruzovinom?..:scratch...ja tako štitim mlade voćke prek zime od srna i zečeva