., e moja forumašice jagodice - bobice i chickenlover!!!
., curice moje!., lipo VAS je za čitati i forumske prijateljice imati!., lipa jedna, lipa druga, lipa treća!., a Bože! moj lipote i divote!., ča pisat VAM mogu?., dobro je da ste toteka i da volite selo i seljake., jer seljak svaki more duboko da ore!!!.,hehehe,...,
., ma nemojte se ni najmanje ljutit, vi ste vodeka ko svetlo na kraju tunela!., ko sunce poslje kiše!., ko drvo - grana - jabuka ča se na buri njiše?!,..., dobro mi stojte dičakov se nebojte., pravi su se oženili., a vi drugi možda i neće?!., ma nisu svi bećari te sriće!., pas kaj laje?, negrize!., a čovik kaj se smije voli te najviše!!!., a ja se volim smijat!!!
., ljubim VAS!., dobro mi stojte!., bećarina sa poljoprivrednoga NAJBOLJEGA foruma se nebojte!., ljubite svoje najmilije!., nikakova recesija - nestašica to uskratit nemore!., curice moje!., vi ste na pučini plavo more!., muški svit bez VAS jednostavno nemore!!!., iako se i muški svit medase jako pazi, voli, fali, ljubi, štuje, caruje!., ženice - curice nezamaruje!!!...
aj Bog!., mi VAS svi VOLIMO!!!
., p.s., da je bilo malo prije spoznaje oko slame., mamicu joj! i slami, rešili bi je!...