• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ljubav je na selu

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
Bila je i sestra od clana Hurlimann86.
Ali ni njega vec dugo nije bilo na forumu..

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
Mislim da je ta, da. Prvi put dok sam to gledao prepoznao sam da je to njegova sestra po njegovim traktorima.. Bas su mislim balirali sijeno i dosla Marijana na livadu, mislim da je i kolega forumas bio taj puta na televiziji.. Poslije ga vise nije bilo..

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
jel itko sudjelovao,ili poznaje nekoga tko je,,

Kolega sa posla poznaje jednog sudionika iz Sisačke Grede i kaže da se oženio i dobili dijete. Kaže da je jedan dio snimanja namješten po scenariju a ostatak kak bude. Cenzura uvijek postoji.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Neznam kak joj je ime ali bili su se kao posvađali i prekinuli za vrijeme snimanja kao jer je pravoslavka, a poslje se uzeli i dobili dijete

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Ili je dijete već bilo na putu, pa su se pomirili.
Svejedno, sretno im bilo.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Na selu nema ni ljubavi ni mira ..samo rad,rad i rad ,

PS. eventualno guske

vaš velečawsni

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja sam uzel najbolje od svega , radne navike sa sela i ženu iz grada..

vaš velečasni

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ja znam onog koji je provozao voditeljicu s porscheom,to mi je susjed od bake!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Ja sam uzel najbolje od svega , radne navike sa sela i ženu iz grada...
I onda, umjesto da njoj preneseš radne navike sa sela, ti si preuzel od nje prednosti grada :(giggle):

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
vauuuuuuuuuuuu

vaš velečasni

pa covjek je pitao dal netko zna nekog iz te emisije... a ti si ocito ljubomoran jer ne znas ni jednog selebritija! :)

Najnoviji postovi

Na vrh