abrkili kaže:kontam:ti bi izgleda najviše profitirao kad bi se poticaj dobivao na kukanje i suze...
He he mora netko i to
abrkili kaže:kontam:ti bi izgleda najviše profitirao kad bi se poticaj dobivao na kukanje i suze...
spensi kaže:Postoji mix sjeme koje se sastoji od stocnog graska, zobi, stocnog boba, jecma. Sve je skupa pomjesano i tako se sije.
Jako je dobro u proizvodnji mljeka i zivotinje ga rado jedu.
Smiljan kaže:Apsolutno se ne kuzim u ishranu krava i meteoroloske i ine uvjet uzgoja biljaka, ali tvrditi da nesto vrijedi za Njemacku, a ne za Hrvatsku, bez nekih posebnih argumenta i meni malo cudno
Bojim se da se tu radi o stalnoj borbi izmedju profesora na Agronomskom i Veterinarskom faksu![]()
Jadne nase krave![]()
abrkili kaže:Smiljan kaže:Apsolutno se ne kuzim u ishranu krava i meteoroloske i ine uvjet uzgoja biljaka, ali tvrditi da nesto vrijedi za Njemacku, a ne za Hrvatsku, bez nekih posebnih argumenta i meni malo cudno
Bojim se da se tu radi o stalnoj borbi izmedju profesora na Agronomskom i Veterinarskom faksu![]()
Jadne nase krave![]()
ja bi to prije nazvao borbom između onih koji pojma nemaju o stočarstvu...toliko..
p.s.ne mislim ni na profesore agronomije,još manje veterine..
Hrvoje_Sisak kaže:evo za početak isprika što uliječem u temu, ali nisam mogao ne reagirati na ovo do sada napisano. Još idem u školu i nebavim se poljoprivredom, ali vidim greške koje večina konstantno čini. Puno onih koji kukaju voze bijesne aute i traktore, imaju milijunske farme i misle da će novci padat sa neba sami od sebe, a pogledajte BOGECA on ne kuka nego radi i napreduje polako i sigurno, napreduje iako nevozi traktor od 500 ks i nema farmu od 5 milijuna kuna.Za kraj ugledajte se na njega i njegov način proizvodnje i neće biti problema, bar ne velikih.
Znam da se neki neće složiti samnom, ali ovo je samo moje mišljenje a oni neka rade po svom. :drinkers:
Ima tu svega !razgovarali smo sa jednim veterinarom koji radi na području Bjelovara ,i još mi u ušima odzvanjaju njegove riječi da stručnjaci iz ureda zamagljenih prozora kad dođu u neku štalu kravi prilaze sa čistije strane tj od glave a kad veterinar ulazi u štalu, uvijek kravi prilazi sa prljavije strane tj, straga ,abrkili kaže:Smiljan kaže:Apsolutno se ne kuzim u ishranu krava i meteoroloske i ine uvjet uzgoja biljaka, ali tvrditi da nesto vrijedi za Njemacku, a ne za Hrvatsku, bez nekih posebnih argumenta i meni malo cudno
Jadne nase krave![]()
ja bi to prije nazvao borbom između onih koji pojma nemaju o stočarstvu...toliko..
p.s.ne mislim ni na profesore agronomije,još manje veterine..
Smiljan kaže:Nisam ovo razumio. Ne znam za krave, ali znam da se konju iskljucivo mora prilaziti od naprijed.