spensi kaže:
Postoji mix sjeme koje se sastoji od stocnog graska, zobi, stocnog boba, jecma. Sve je skupa pomjesano i tako se sije.
Jako je dobro u proizvodnji mljeka i zivotinje ga rado jedu.
bravo spensi
gmiža zanemari u velikoj večini onaj text koji si napisao, to je prepisan text i modificarn da bi se nametnula neka šema sa korištenjem smjesa
gmiža
treba malo raščlanit šta piše i tko je to napisao, napisala ga je osoba koja po mom mišljenju nema krave, i nije nikad imala, sve zna iz pročitanog, a hvala bogu svi mi možemo nešto naštrebat tj pokrast nečije textove
kad se nešto navodi u javnim publikacijama uvijek se mora nevesti tko je taj text objavio u originalu tj vi ga možete citirat sa imenovanjem, a ne napisat kao navedeni ovim riječima, grupa autora
malo su nevedene neke nebuloze u ovom textu, podkrijepljene prepisivanjem da bi se objavio bombastičan članak
od uvijek je najprofitabilnija bila ishrana voluminozom jer je krava preživač i jede voluminoznu hranu,a sad je na vama red da pokažete kolko ste umješni u tome, a na smjesi su več svi zaradili prije vas
gdje su dokazi u hrvatskoj gdje pada ekonomičnost proizvodnje voluminoze, a velika večina polja je ispodprosječna
svi koji u mom kraju koriste kupovne smjese su u debelom minusu,a oni koji baziraju ishranu na voluminozi u plusu
krava mora korisiti brzo dostupnu energiju i proteine iz koncentriranog dijela, ali sve ima svoj ali, i ja dajem dio koncentrirane krme vlastite proizvodnje što se može nazvat smjesa, ali u jako malom dijelu, jer imam kvalitetnu krmu, a svi znamo da je proizvodnja zrna najskuplja proizvodnja
malo školovanja, kukuruz za zrno je koncentrirano krmivo, ali za silažu je krmna kultura, ali kad ste posilirali to isto zrno je završilo u silosu, nitko to nije ukrao
volio bi da kad se več piše da je to sve moguče sa voluminoznom krmom u njemačkoj i bla bla bla, volio bi da dođu kod mene da im pokažem, neka ne pljuju da kod nas nema dobrih stočara
baš me zanima kolku bi ja imao litražu da još kupujem super ili smjesu , gdje bi bile granice kod mene, možda kod one tvrdnje da bi krava trajala dvije sezone, ali ovako na moj način traju puno duže, potomci mojih krava su več krave a njihove majke ili čak bake su još u igri
to je isto kao ono sirak ne uspjeva kod nas, bla bla bla, a ja imam vicerekord svijeta u prinosima
text ničim podkrijepljen, vrijedan zaborava, tj nije bio vrijedan čitanja