Glavno je da drži trenutno
Ovaj je iz susjednog mjesta do mene (u Bosni) 3-4 kilometra .Kako pravilno skinut vodenu pumpu?
Pa evo kak snima čovjek koji skida i isto nezna kak kaj ide, ali on je majstor.
Ako neko nekaj dela taj zna kaj se skida kaj se ne skida, ne nebada se tebalo bi ovo, ma ne to, ipak samo ovo, aha ipak i to treba.
kaj fali tom videu?Ovaj mi je isto jedan od jačih videa.
Ti znaš da ja pratim tvoje video uradke, naročito one koji se mehanike dotiču. To kaj tam ne komentiram ne znači da ne pogledam.@MUHA , a i ostali također... Želim komentar na ovo.
Je li i ovaj samoprozvani majstor lupeta gluposti, ili ima koja pametna rečenica i savjet?
Moj ti je odgovor ovo:@MUHA , a i ostali također... Želim komentar na ovo.
Je li i ovaj samoprozvani majstor lupeta gluposti, ili ima koja pametna rečenica i savjet?
Evo vam video pa sami procijenite…Nikad nisi orao du jućer a znaš sa ide savršeo....to je kao da se sutra prihvatim ulja na platnu i narišem mona lizu ljepšu od orginala..hm..
Opaa 🤔🥳Tim načinom sam si potvrdio ono što sam znao i do tada, da sam ja jedan jako bistar i pametan mladić koji jako brzo uči i usvaja nova znanja 🧐.
Opa...
Ja sam jedan od onih koji se , da sam ja jedan jako bistar i pametan mladić koji jako brzo uči i usvaja nova znanja .
Nema gorega dok kupujem rabljeni stroj, a i općenito . Dođeš kod čovjeka . Odmah vidiš kakav je u održavanju dok vidiš strojeve . Nema gorega dok stroj stoji neopran , pun blata prašine , nepodmazan . Okrenem se i nazad kući .Nazvao me jedan kolega i prekinuo, pa nisam postavio slike blata koje spominjem, evo:
View attachment 57298
View attachment 57299
To se tako i takvim uvjetima ne radi!