možeš poslati šeme traktora?hvala124 je dihtung, imam knjigu njegovu pa po njoj slazem, jedino sam kontao pod kosuljicu lezaja na diferencijalu istokariti pa podbaciti podlosku, jer su oba kucista lezaja maksimalno prisla kucistu diferencijalla. trebao bi u toku sedmice da napravim elektronsku verziju knjige sa semama i navedenim dijelovima na ruskom, engleskom i msm francuskom jeziku pa ako kome bude trebalo nek se javi. pozdrav
Ti motori ne mogu raditi pod niskim okretajima kao npr.IMT 533,a oni sa rotacionom pumpom imaju nešto viši ler od linijske,ali bez obzira na to,zaletavat se ne smije,,,A na koliko obrtaja je za tebe ler,ako je to mnogo mali broj obrtaja zaletace se I sa ispravnom pumpom
Pusi po malo crni dim kad treba da zapne on se samo ugusi I sa punog gasa mu spadnu obrtaji na 1000A puši li ?
Da li mozes da mi o bjasnis kako da proverim ugao paljenja da li je dobar jer ja kad sam namestao novu pumpu vratio sam sve kako je bilo nisam nista dirao oko toga jer racunao sam da nema potrebe ali mozda ipak I'ma pa da probam I toDa ne nabrajam one ''dječije bolesti'' tipa flaširanja vazduha,zagušenja dovoda,radnog ventila i slično . To pretpostavljam da is pregledao?
Uzubljenje , odnosno ugao paljenja ?