Pa ne znam za dve brzine,bio je u hodu u tom momentu. Probacu da ga malo cimnem,plasio sam se zbog toga sto on stoji kao ukopan a ipak je veliki nagib,nesto ga drzi,probacu u svakom slucaju. Mogu i da otvorim i da pogledam,pretpostavljam da se skida sa gornje strane zastita oko rucice menjaca. |Pocetnik sam pa ne znam bas nista o njemu.Hm . Čudni sumptomi.
Kao prvo redukovane brzine nije pozeljno da koristis u oranju.
A da ti nije slučajno uskočio u dvije brzine odjedanput?
Imas li mogucnost da ga malo drigim traktorom cimneš na sajlu i u tom momentu pokušaš izbaciti iz brzine?
Ili da skineš ručicu mjenjača i pogledaš virač kako stoji.
Probali danas da ga cimnemo sajlom I pomoglo da ga izbacim iz brzine,medjutim kada pustam kvacilo I dalje ga gasi I kada je menjac na leru. Menjac ide lepo a reduktor ide do rikverca I ler ali u normalne nece,nisam smeo da ubacim u neku brzinu pa da pustam kvacilo. Kada sam izbacio menjac oslobodili se tockovi pa sam ga na leru spustio u ravnicu za sadaHm . Čudni sumptomi.
Kao prvo redukovane brzine nije pozeljno da koristis u oranju.
A da ti nije slučajno uskočio u dvije brzine odjedanput?
Imas li mogucnost da ga malo drigim traktorom cimneš na sajlu i u tom momentu pokušaš izbaciti iz brzine?
Ili da skineš ručicu mjenjača i pogledaš virač kako stoji.
Morao sam,kada pustam kvacilo gasi ga,a ugasen ne mora da se pritiska,normalno se krece u slepuTeško je reći šta bi moglo biti.
A kada si ga šlepao , išao je normalno za tobom ? Nisi morao pritiskati kvačilo?
Malo nelogicnoMorao sam,kada pustam kvacilo gasi ga,a ugasen ne mora da se pritiska,normalno se krece u slepu