- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,143
zdravo,
danas vozim ltz kake 2 ure, gas, pa vidim, da olje curi iz izpuha ven. Ko voziš, meče ulje iz auspuha. kako je to možno? je imel kdo podobnu grešku?
traktor radi ok, nema problema sa kompresiju.
Koja je cijena knjige,ja bi kupijo...124 je dihtung, imam knjigu njegovu pa po njoj slazem, jedino sam kontao pod kosuljicu lezaja na diferencijalu istokariti pa podbaciti podlosku, jer su oba kucista lezaja maksimalno prisla kucistu diferencijalla. trebao bi u toku sedmice da napravim elektronsku verziju knjige sa semama i navedenim dijelovima na ruskom, engleskom i msm francuskom jeziku pa ako kome bude trebalo nek se javi. pozdrav
Ako je LTZ 55 ili T 40 upravo sam završio popravak kvara sa istim simptomom. Nažalost, potrebno je izvršiti detaljnu defektažu, ali sigurno je da su potrošene vodilice ventila i vjerojatno ventili. Znači, komplet obrada glava. Za ostale dijelove motora ima puno detalja na koje treba obratiti pozornost kod defektaže pa me možete kontaktirati i na mail: simano@net,hr
Moram istokariti nove hilzne(caure) na rukavcu,ima puno lufta pa tockovi samaraju,od kog materijala je najbolje napraviti,mislim na tvrdocu?!Imam obicnu cijevurinu slicnih dimenzija,treba je samo malo poriktati,dali je cijevNisam te razumio za rukavce?
Evo i ja sam u veliko poslu oko moga T40 , zamijenio ono puknuto zvono i ostale stvari saniram , rasturen je k'o bugaska skupština.
Dadooo, prolistaj malo temu, Savo je sretan što je izvukao živu glavu, a da je neki drugi traktor tako završio sad bi ga vozili u staro željezo!Ljudi,nije mi jasno to pucanje zvona, znam za 3 traktora koji su ozvukli hiljade kubika sume svake godine i to 20-ak godina traje. I nikad nisam cuo da je puklo zvono. Jedan cak nije ni generalno radjen.
Послато са LG-H502 уз помоћ Тапатока