ovo je najtočnije i najkraće rečeno : STROJ !:supz:
buraz i trenutno koristimo jednog koji je 79.godište. stari sa njim pržio godinama 20ak jutara i nikad drugi nismo imali. nema šta nije radio. kukuruze se isto nabro a da nismo ni znali za sporohodne brzine. možda zato nikad i nismo imali nikakvih problema sa mjenjačem. od problema je bilo samo promjena lamele par puta, gumica na hidrauličnom cilindru i još prije je stric spalio 1 cilindar, jer ga je kako kaže stari zaklo, oro u drugoj,trečoj, a 1. mu je zakon za oranje.
sad ga još evo i ja i brat koristimo...pazimo,ga održavamo laganini nekih 10 jutara + što idemo i u drva. a prednju vuču ima a nema, nema osovine.. (baš gledam tvoju sliku,pa nije ni čudo što je mom starom to pucalo, kad je osovina vuče ko čačkalica)
e da Savoris, naštimo sam mu malo kvačilo, ali nisam otvaro poklopac, ni pracne diro... naštelo sam ga izvana ,ispod na onaj mali vijak, dotego ga dokraja i dobio malo više da mi papuča kvačila uspije odvajat. e sad dok to bude vrijedilo vidit ćemo... uglavnom traktor je ok. čak se da i po oglasima nać solidnih za 12 do 15 000kn. ima u nijemcima jedan za 15000 , bar na izgled dobar . samo da je para na vrpi.. stari moj znao uijek reć,,da imam sad para kupio bi isti ovaki novi
rayer: