Ima ko da bi ponudio do nekih 100 sjemenki za prodaju nekog od hibrida pa da kupimo i probamo, može dinje i lubenice!
Ima ko da bi ponudio do nekih 100 sjemenki za prodaju nekog od hibrida pa da kupimo i probamo, može dinje i lubenice!
U konzuma u poljoprivrednoj u Opuzenu, 1000kom 1280kn
Meni je nekako sigurnije nabavljati u konzuma nego u habitusa, habitus uzima sjeme ko zna odakle
Eto slika, ja uzea zadnjih 3000 al je doslo jos posljeNi meni nešto nije jasno oko ovog Seminisa, ja sam stigao čak i do Italije do zastupništva Monsanta, ove američke tvrtke što ih je kupila, ali opet nema Centra samo neke "unaprijeđene inačice" koliko sam uhvatio sve su još pod šifrom "nekrštene" a cijena je od 250 do 350 eura za 1000 zrna. Ako bi išlo 10-ak i više tisuća moglo bi se malo spustiti :icon_lol:
Kakva je cijena u Srbiji, Agroarm ili kako se već zove, mogućnost dostave za BiH ili RH ... ako netko zna clap):
Hvala, zovem ujutroZastupnik za Seminis od ove godine je Agrochem pa zovite njih..LP:
U konzuma u poljoprivrednoj u Opuzenu, 1000kom 1280kn
Meni je nekako sigurnije nabavljati u konzuma nego u habitusa, habitus uzima sjeme ko zna odakle
Gorane sadiš li koliko pipuna ove godine, pretpostavljam da si centra uzea za sadnju