Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,489
Bar jednu godinu ječam ili nešto tako.
Dobro što si bacio zobi, ali po meni već je i 40kg po rali dovoljno. Guši zob lucernu ako je gusta. Prednost sa zobi je što prvi otkos dobiješ dosta bala. Da nije malo rano za sjetvu zbog mraza?Prošli vikend, posijano oko 2ha lucerne, prije sjetve bačeno oko 140 kg zobi. U jesen izveženo oko 20 prikolica gnoja (4t) Kakva su vaša iskustva sa sjetvom u proljeće?
Kod mene je zavisilo od godne, ako je sušno vrijeme, krene ambrojzija/partizanka.
mislio sam na to, ali jednostavno ograničen sam vremenom kasnije pa kako bude budeDa nije malo rano za sjetvu zbog mraza
Dosad sijal u proljeće i miješal s zobi, nikakvih zamjerki nisam imal, sve bilo ok. Do vikenda i ja planiram posijati jednu ralProšli vikend, posijano oko 2ha lucerne, prije sjetve bačeno oko 140 kg zobi. U jesen izveženo oko 20 prikolica gnoja (4t) Kakva su vaša iskustva sa sjetvom u proljeće?
Kod mene je zavisilo od godne, ako je sušno vrijeme, krene ambrojzija/partizanka.
To stavljaš u sjenažu? U kojoj fazi kosiš?Dobro što si bacio zobi, ali po meni već je i 40kg po rali dovoljno. Guši zob lucernu ako je gusta. Prednost sa zobi je što prvi otkos dobiješ dosta bala. Da nije malo rano za sjetvu zbog mraza?