Dalo bi se izvesti, ali da li smijes poslije ulaza u EU vuci dvije prikolice? Koliko znam da NE SMIJES...
Ima ona sasiju iza dosta jaku, branik na kojem je signalizacija nije dovoljno jak ali iza se da ubaciti komad neke sinje ili U profila i kroz branik se montira poteznica...
IMT prikolica imas puno njuskalo. bila je jedna jako fina plave boje s povisenjima i ne toliko skupa...
Dobijes ju za 1000€ ako ti ne trebaju kocnice (bilo je starijih koje su iz tvornice izlazile bez kocnica), ako naletis dobijes ju i s kocnicama za 1000€ ali takva se mora cekati i vrebati
Ma budu se vukle po dvije prikolice i dalje u to ne sumnjam, uostalom i švabe i austrijanci vuku po dvije prikolice stalno, tak da...
Znači mogučnost postoji za kopčanje, to je onda uredu!
Ma ima IMT prikolica, ali ja ne želim nikakvu preradu, želim prikolicu u tvorničkom stanju, znači s tvorničkim stranicama i svime, e onda si ju ja sređivam kak meni paše!
koja je sada cijena takve majevice? vjerojatno preko 31tkn?
šanana, jesi razmisljao o pz bent prikolicama? (metagra?)
Razmišljao sam i o njima, moram sjest u auto i jednostavno otić do čovjeka pogledati, nije mi tak predaleko.
PZ BENT i Metagra, jel to jedno te isto ili dvije različite firme??
Nova je placena 27 000kn s dostavom u Pozegu. Dovoz iz Mirkovaca (SE-KRA)
Povisene stranice, rinfuz otvaranje na sve tri strane. Htio sam i suber iza ali po rijecima trgovca ili rinfuz otvaranje ili suber iza ne moze obadvoje od jednom... Dali su nekog popusta na prikolicu na racun toga posto je para vec bila uplacena i dovoz nisu racunali.
Novom sam puuuuno zadovoljniji jer dodjem u poljoapoteku, otvorim bocnu stranicu gore, preklopim ju, zovnem jos nekoga, uhvatimo ju, otvorim rinfuz i stranica skinuta, utovaraj vilicarem kako hoces. Sa starom ako su povisenja namontirana,. moram skidati zadnju stranicu, i odozada guraju jednu po jednu paletu. uzas i za utovar i za istovar.
Ako majevica, obavezno rinfuz otvaranje...
Ako je runfuz, kaj se nemože otvoriti donja stranica klasično na pante prema dolje, a gornja posebno za sebe skinuti??
Pa kod ove obične majevice barem po onome kaj sam vidio na slikama se lako otvore počne stranice. Gornji nastavak se isčupa van prema gore i dnju otvoriš prema dolje i trpaš palete kak hočeš, kaj nije tako??
ako si uzimaš nešta starije tog tipa, moja ti je preporuka mlazovu prikolicu da si uzmeš, to možeš raditi šta hočeš ali nema šanse da išta na njoj potrgaš ili slomiš, bila je na njuškalu jedna kao moja ali bez duplih stranica, mislim da je 2000 eur traži
Neznam, nemam nikakvog iskustva s tim prikolicama.
A jel si gledao Leskove prikolice?
Misliš na Colono prikolice?? Gledao sam i te, ali mene interesira polovna roba, za novu nemam para!