Ahahahahahahaa e ljudi jadan nas Sanader, svi sada najasili na njega bez milosti a do juce svima guza drhtala kraj njega.
Zao mi i ovog bokca sta je s*ebo Seljačića, nesmije pisnut a svi ga pljuju. kad se bolje razmislim tako mu i treba kad se tako nisko ponio. Da bar hoce ispravit gresku i smanjit stetu covjeku, sto bi rekli isprati obraz al on šuti ko buba, NEMA SMISLA
Zao mi i ovog bokca sta je s*ebo Seljačića, nesmije pisnut a svi ga pljuju. kad se bolje razmislim tako mu i treba kad se tako nisko ponio. Da bar hoce ispravit gresku i smanjit stetu covjeku, sto bi rekli isprati obraz al on šuti ko buba, NEMA SMISLA
ali njemu niko ne zabranjuje da on se ovdje javno oglasi i kaže šta je u pitanju , čak bi volio da čujem i njegov glas :scratch
Mirko,Hvala savoris što se nisi ponio kao većina koja odmah krene na onog koji je "samo pobrao lovu" nego želiš čuti i drugu stranu.
Gospodin Esad je u pravu i njegovi problemi sa malčerom su istiniti i uopće ne sumnjam u to. Novci će mu biti vraćeni s obzirom da je to najbolje rješenje.
Kad smo kao tvrtka prošle godine uzeli zastupništvo za ovu marku malčera rečeno nam je da se radi o talijanskim malčerima koji spadaju u srednju klasu po kvaliteti pa im je stoga takva i cijena,međutim to nije izlika za ono što se Esadu događa. Naknadnim istraživanjem je utvrđeno da se malčer proizvodi negdje drugdje (najvjerojatnije Kina) pa je stoga pred nekoliko tjedana suradnja i distribucija prekinuta.
U godinu dana zastupstva problemi su se javili na otprilike 10 malčera u odnosu na 70 komada prodanih. I to su se većinom problemi javili na malčerima manjih radnih širina kao što je Esadov.
Osobno sam nekoliko puta odlazio u Italiju (tamo i nazad 1200 km) da bih riješio ovaj problem,tj. dobio rezervni dio koji se Esadu pokvario, međutim bez uspjeha. Meni su ruke više vezane nego njemu, bez obzira vjerovao to netko ili ne.
Za sve Vas koji ste krenuli blatiti, osuđivati ili nešto treće samo nekoliko informacija:
- imamo proizvodnju prskalica već više od 20 godina, više od 10 000 isporučenih proizvoda i stojimo iza njih, kao i za probleme
- da smo tako neodgovorni kao što se ovdje želi prikazati riknuli bi već odavno to se morate složiti
Gospodinu Esadu sam već nekoliko puta priznao grešku i javno mu se ispričavam na neugodnostima koje je doživio sa malčerom i sigurno je da će mu odmah nakon Nove godine biti iznos vraćen, a kao što sam već prije napomenuo suradnja i zastupstvo za ove malčere je prekinuto jer nisu dovoljno kvalitetni da bi ih zastupali, a time blatili svoje ime kao što se sada događa.
Isto tako ću javno ovdje ponuditi gospodinu Esadu da ovaj malčer zamijeni za malčer Dragone koji je skuplji, ali čija kvaliteta je dokazana u mnogim zemljama Europe. Međutim, odluka je njegova, novce može dobit natrag.
Eto, nadam se da će i ovo pomoći da se ova situacija sagleda realno sa obje strane.
Ja koliko vidim slafko samo zavlači seljačića, prvo piše da će mu vratiti novac, pa onda odmah iza Nove Godine pa onda da će mu zamijeniti njegov malčer za malčer Dragone a onda ako se odluči može novac dobiti natrag.
Eto, sad smo čuli i drugu stranu, radi se o onome što smo i pretpostavljali.. Velika količina stvari danas se proizvodi u Kini, tvornice u Europi često samo dorađuju i sklapaju ono što su za male novce dobili iz Kine..
Mirko,
hvala na javnom saopćenju.Nadam se da moju situaciju stvarno razumiješ i da mi neuzimaš ovu akciju za zlo. Kao što su tebi ruke bile vezane zbog tih njihovih dijelova,tako sam i ja bio stisnut uz zid jer nisam imao kuda,a kad čovjek nema kud onda radi ono što u normalnim uvjetima nebi radio.Mjeseci su prolazili a ništa se dešavalo nije,ja sam izgubio i novac i vrijeme čekajući da dobijem malčer,pa kad sam ga dobio onda sam čekao da se ova agonija završi.
Žao mi je da je ovako ispalo,ali se sigurno sjećaš kad smo mnogo puta razgovarali o malčeru,da sam ti rekao da nevjerujem kinezima,i ovo je još jedan dokaz da ta nacija jednostavno ništa nije u stanju napraviti da valja a da ih neko ne nadgleda.
Meni iskreno je žao da je do ovoga došlo jer koliko sam te upoznao i procjenio sam da nisi šarlatan,samo si trebao da mi se javiš na moje pozive.
Moj savjet svima ovdje na forumu NEMOJTE VIŠE TESTIRATI-KUPOVATI SKUPE KINESKE KOPIJE.
Sileđijo:finga: , ti si mnogo ekcesan tipa ja ne bih ni tražio pare nazad samo da sam mogao da prepoznam radnika i da ga nalupam , nije sve u parama :finga:
onda je sve u redu.Naravno da ti ne uzimam za zlo jer bi to bilo licemjerno. To je tvoje pravo i ja bih postupio isto na tvom mjestu.
I ja svakodnevno visim na telefonu i zovem ne bih li dobio nove informacije, ali vidiš i sam da je to sve uzaludno. Moja je greška što sam krivo procjenio tvrtku i započeo suradnju s njima i naravno da ću prihvatiti odgovornost i riješiti tvoj slučaj na način koji sam prije naveo.
Sileđijo:finga: , ti si mnogo ekcesan tip
A dva su ti previše ?a dva slična čovjeka i stvarno nisam mogao nikako da spoznam koji je bio