., lipi pozdrav svima!
., pogotovo našem forumašu seljačić-u! ki je napokon uspil rešit tu reklamaciju u svoju korist, kako je ustvari i ispravno.-
., svakako puno pozdravljam i našega forumaša slafka!., drago mi je da si izašal čoviku maksimalno u susret, drago mi je da si otkantal tu i takovu lošu firmu ku ste zastupali!...
., evo moj narode!., puno puti sam pisal i divanil o ti i takovi Cineski proizvodi!., svi odreda su mi divanili kako je to dobro., dobro i jeftino!., žal mi je vridnoga CINESKOGA NARODA!., ali moj narode!, ča god sam kupil njiove proizvodnje, kako jeftino, isto tako i skupo., doslovce niš nevalja.-
Navest ću samo nekoliko primjera; kupim na sajmu kišobran., ni izdržal tu kišu toga dana, završil u smeću, kupil jaknu, ma divota predivna, bolja od orginala., metnul je prvi put name, patent - ciferšlus završil u ruki i puklo mi ispod ruke postava, kupil kardan za grablje., nemogu ga metnut na kardansko vratilo traktora tome?!., zazivljem Boga! i majku Božju!., pomalo - čitaj puno se ljudim na ljude, znate i sami ke tvornice - vredjam ji, pomalo psujem., uzmem kardan od Cerjaka!, ide ko u kuminu!!!..., otprilike takovi barem 100 iskustava., a da nedivanim o mobiteli?., nula bodova!...
., kud čovik potroši teško zaradjene novčiće!, tud smeća ko u priči!., a o smradu proizvodov da nedivanim., ma govna niš i nesmrdidu ko ta i takova njiova roba.-
., sretno Vam!., aj Bog!., čitamo se ...