Pa možeš ga napraviti preko neke špage na traktor ili uzmež neki pneumatski cilindar pošto vjerojatno na ursusu imaš kompresorDanas sam montirao dodatak za svoj malčer za košnju nizbrdo. Zamisljen je da se preklopi prema dolje kad idem nizbrdo i da para po zemlji desetak cm u dubinu. Kad idem uzbrdo, preklopim ga gore u zrak. E sad da mi je smislit kako da napravim komandu da ne silazim s traktora da bih preklopio...
View attachment 21153 View attachment 21154 View attachment 21155
Može pomoć u izboru.U igri su mi 2 malčera i u subotu idem pogledat i jednog i drugog i odma kupit. Malčirobi pretežno trajne nasade. Ovaj sa nagibom bimi pasao i za bočne nagibe što imam oko međa. Jedan je kinez a drugi je profesionalni stroj al opet kinez je novi a ovaj se vjerojatno dobro naradio.
Malčer CALDERONI 200 cm sa malčerom za unutar rednu obradu
Malčer CALDERONI 200 cm sa malčerom za unutar rednu obradu Malčer CALDERONI 200 cm sa malčerom za unutar rednu obraduwww.njuskalo.hrMALČER NA RUCI - NOVA MAX 180 CM SA ČEKIĆIMA I KARDANOM - 705 KG
MALČER NA RUCI - NOVA MAX 180 CM SA ČEKIĆIMA I KARDANOM - 705 KG MODEL SA ZADNJIM VRATIMA - BEZ ZADNJE ŠIPKE NA KOJOJ SEwww.njuskalo.hr
pa govore mi mnogi da se bude gusil pod 190 u velikoj travi190 nemaš brige.