Imam problem s malčerom, tijekom rad zna početi nekako cviliti i rondati pa opt prestane. Odšarafio sam reduktor i sad ne znam je ovo što se čuje dok okrećem rukom normalan zvuk ili. Reduktor ima freilauf spojku. Nema lufta ni na jednoj osovini.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
radi se o AGM malčeru 165cm, pomični. 330kg a traktor je IMT 549.O kojem malčeru trkeljamo?
O onom za strnokos, kukuruzovinu, travu...ili živicu sa grmljem, granjem, panjevima,...?
Daju se obrnuti, samo kad se okrenu još dodatno se proširi zahvat. budem okrenuo jednog unutra ili stavio između ušica, ali ovo kaj kažeš da se manje može dignut malčer, upravo to me smeta jer mi treba visina. kupio sam ga preko slika na njihovoj stranici, a tamo je druga verzija🤦♂️.Kaj se taj štift neda obrnuti?
Više postavljeni štifti mogu samo prouzročiti manje podizanje malčera. Ne vjerujem da imaš problema tipa da se malčer kad pređeš prek neke grabe vuče po tlu.
Problem je kad su štifti prenisko pa malčer ne moreš otkopčati bez da ga podložiš.