Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Pa prilično je skuplji jer trebaš kupiti još kardan!
A ne sviđa mi se niti kopčanje škara na njemu!
160cm, novi za traktor IMT 542Koja širina, novi, polovni
Kolega ako može malo pojašnjenje o kopčanju škara, ne znam što to znači još do sada nisam imao malčer.Pa prilično je skuplji jer trebaš kupiti još kardan!
Slabo si mu temp. dignuoMalo od danas... Bilo opasno vruće i traktoru, a i meni. A išel sam podvečer
Ak nemaš termostat onda je temp. normalna, da mu ne znam kaj radiš dalje od toga ne ide. Sa termostatatom na oko pola zelenog se drži. Ja sam mu prošle godine ugradil termostat i sad za pripremu sjetve kukuruza sam ga jedno 2 sata pod roto branu stavio i nije prelazilo više od pola zelenog poljaKo zna da li to dobro pokazuje nakon tolkih godina. Al izbacil je malo antifriza na odušak, čak je i po kotaču odletilo..
Evo sad kad na tom satu zaokruži 8000, sve skupa će biti 15 000 RS. Prijašnji sat je stao na 7 000 negdje na početku 90tih, pa je trebalo čak u zagreb ići po novi, tako su mi pričali moji doma.
Divim se tom stroju 😀
Ja sam svojem napravio ispod kilera zaštitu od gume da ne vuče toliko smeća.I pred kraj ovog dijela morali smo stat jer je temperatura došla do 90... Rekoh da vidimo kiler jer inače preko 85 nejde da ga ne znam kak mučiš
E bilo je i kaj za vidjeti, kad sam počistil ostavil ga da radi na 1000okretaja za 3 minute smo u normalu i pegla dalje...
Pozz.jesi li zadovoljan sa malcerom?Jeli bilo kakvih problema?Planiram kupit od 2 metra pa me zanima misljenje.Jeli imaju kakve mane? Hvala na odgovoru.Danas sam napravio 300+ km zbog mogućih dodatnih poskupljenja. Kako stvari stoje, moguće da ću na njemu zaradit i po kili. Cijena je sa njuškala, model mx155, 360 kg, ima mehanički posmak, i vrata. Kupljen zbog pozitivnih komentara na ovom forumu, i na prvu, čini se kao best buy za te pare. Dosta je masivan, mirno radi, ležajevi su dostupni i standardni. Sve se čini dosta masivno. Kardan isto masivan. Nadam se da nisam pogriješio, podmazao sam ga i sad neka čeka sezonu.