meki
Aktivni član
- Tu od
- 31 Sij 2017
- Poruka
- 154
Gledao sam agrimastera i poslao uput direkt u tvornicu. OPG mi je u sustavu PDV-a pa ga izvana mogu dobiti po netto cijeni. Odgovorila mi je nekakva ženska iz komercijale sad čekam da li se budemo dogovorili za agrimastera. Kopčao bi AF200 na svojeg dajca od 100 konja mislim da bi moralo to funkcionirati iako možda bolje da uzmem onog manjega 170 mislm da je širina. Ovo kaj sam stavio proizvode nizozemci. Koliki su batovi na AF? Težina batova?
Evo malo slika od mog Cortese CTO 220 malčera. Netko je napisao da ne vjeruje u Cortese ali ovo čudo ima 950 kila i u pužnim ako radiš polako i ne forsiraš stvarno melje 10 cm bez problema. Rotor je 21 cm i čekiči 1,75 kg tak da stvarno radi dobar posao. Kontranoževi odrade isto super posao tak da usitni izvrsno.
Evo još tri slike.
Evo malo slika od mog Cortese CTO 220 malčera. Netko je napisao da ne vjeruje u Cortese ali ovo čudo ima 950 kila i u pužnim ako radiš polako i ne forsiraš stvarno melje 10 cm bez problema. Rotor je 21 cm i čekiči 1,75 kg tak da stvarno radi dobar posao. Kontranoževi odrade isto super posao tak da usitni izvrsno.
Evo još tri slike.