Gledam već neko vrijeme malčere za Antonio Carraro 4400 Tigre Country.... htio sam cca. 130 da mi pokriva trag, htio sam hidro pomak.....
I ok, znam da su top izbor Berti, Tehnos i Ino, ali kad to sve skupa zbrojim puno je to love ako ćemo novoga... onda sam htio kao drugi izbor Cortese jer mi se fakat pokazao ok, ali i to ispadne dosta novaca + takav kakav sam htio je trebalo čekati neko vrijeme, a malo sam nervozan odnosno trava je visoka....
Razmišljao sam pošto je to za osobne potrebe da možda i nekog kineza ubodem... pa sam gledao geo, razmišljao o matengu i tako... gledao sam i polovne, ali nikako naći da paše i dimenzija i hidro pomak i da je to k čemu do neki dan....
I odem ja tako pogledati jednog Tehnosa MU 130 LW proizveden 2009. ... na slikama se čini dobar, čovjek se po priči čini ok... treba potegnuti 100-tinjak km vidjeti ga, ali što sad... dođem tamo, stroj se stvarno čini dobar... nemam mu zamjerke.... sve radi, lijepo održavano... ostali strojevi uredno složeni, svi čisti oprani - vidi se da čovjek brine svemu i da nema greške..... Remeni tvornički, batovi tvornički (u boljem stanju nego na mom Corteseu 5 godina starom), uzgaja jabuke i veli da samo travu i grane nakon rezidbe maže., boja tvornička, kaže da ga je prao nakon svakog rada i vjerujem mu gledajući kako izgledaju traktor i ostali priključci, kako čovjek sve drži na paletama, kopča s rukavicama da se ne zamasti i tako... baš ono mi je ostavio dojam da drži do svega.
Muči me jedino što je to stvarno komad stroja... 454kg za mog AC malo too much.. ali reko ajde, vidjet ćemo.... na prvoj probi mi se čini da je malo pretežak, ali vidjeti ćemo kad se to sve uštela kako treba, dok skužim cake i tako.... ako bude prevelika muka imati ću dobar stroj na prodaju
Bez da kažem koliko sam ga platio... koliko po vama vrijedi ovakav stroj? (čisto da vidim jesam li prošao tako dobro koliko mislim ili manje)