• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,311
Tebi bude onda dobar... Pod ozbiljnije mislim da neš cijepal granje ko ja sa svojim bez posljedica

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,895
Ne znam. Moraš njega pitati.
Ak se napred postavi 100+kg utega, i polako, valjda može.

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
21
Ne znam. Moraš njega pitati.
Ak se napred postavi 100+kg utega, i polako, valjda može.
Imam malčer na ruci od 700 kila, i traktor od 3200kg i 360kg utega naprjed i širok 2 metra, i u nekim situacijama moram paziti pogotovo ak visim na njegovu stranu. A štore ima kaj nositi obični malcer od 500kg a ne nekaj kaj je 2 metra iza njega ili 1.5m z njegove desne strane.

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
21
Ne 2m,nego 1,4m.
Nisi svatio. Reko sam 2m iza znaci skoro udaljen 2 metra od traktora, a 1.5 m na desnu stranu tj za širinu malcera kolko ga možes ispružiti van traktora

• Like
Reactions: ZJ

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,573
Takav od panexa smo mi prijatelju zakačili na fiat 540 i stavio je naprijed negdje oko 300 kg utega i dobro ga zaljulja ako nisi oprezan na komandama, to još moramo riješiti sa prigušnicama jer ga šamara ako jako ne pazi s pomakom. Ja sebi isto gledam toga ili nešto ako nađem jeftinije jer mi treba za par međa a ostalo budem riješavao kao i do sada sa običnim.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,895
Nemam malčer i ne znam kak radi.
Napisal sam tip i tko ga ima, obzirom da znam da @MaliMravac traži sličan stroj.

Najnoviji postovi

Na vrh