• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

djutrisa

Član
Tu od
18 Lip 2015
Poruka
16
Agm mi ima bratič, i veli da mu se remeni pregrijavaju. Jer su remenice jako blizu pa je kratak remen i ne stigne se hladiti

Posljednje uređivanje od moderatora:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,224
Uživanje u skidanju ovog na sliki ne želim nikome. Pogotovo ako nisi baš blizu doma, a nemaš cvikcange u traktoru.

Tu pomaže aku brusilica(parkside ;))
Kažu oni koji se uslužno bave malčiranjem,da bez nje nema ni smisla ići raditi

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
144
ekipa, jedno pitanje, možda najviše za kolegu @4340 obzirom da imamo, mislim, identične malčere: na svom Tehnosu je skoro vrijeme za promjenu čekića. Stavljate li na svoje malčere isključivo originalne, ili stavite i čekiće od drugih proizvođača? Meni su se dopali jedni koji imaju "nos" na sredini, navodno puno bolje usitnjavaju masu pa me zanima jel se to smije staviti ili moraju biti originalni? Naravno, ne bih stavljao čekiće koji odstupaju u masi o odnosu na originalne.

Ovako nešto:

cekic.png

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,729
Tu pomaže aku brusilica(parkside ;))
Kažu oni koji se uslužno bave malčiranjem,da bez nje nema ni smisla ići raditi
Ako nemaš sa sobom cvikcange kak bi imal aku brusilicu. Najveći proble, je osloboditi toliko da se rotor može bar zeru okrenuti. Kad se krene okretati onda je olakšanje kao i kad krene kod zatvora na WC-u.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
461
Još kad imaš revizbilni multiplikator pa možeš rotor vrtit samo u jednom smjeru onda je to vrhunski.
Ja sam do sad uvijek montiral original čekiče i svaki put mijenjal osovine normalno. Sad nisam ni probal tražit neke druge rupa je 20 mm, ali moram priznati da i ovo nebi bilo loše probat.

Najnoviji postovi

Na vrh