A fliegl?Oboje igracke
ZNaci nema razlike izmedju agm i starka. Ja sam mislio da je agm bolji
A fliegl?Oboje igracke
1. prevelika brzina kretanjaAgm mi ima bratič, i veli da mu se remeni pregrijavaju. Jer su remenice jako blizu pa je kratak remen i ne stigne se hladiti
Da li su bolji tezi cekici0.8 kg
Ako nemaš sa sobom cvikcange kak bi imal aku brusilicu. Najveći proble, je osloboditi toliko da se rotor može bar zeru okrenuti. Kad se krene okretati onda je olakšanje kao i kad krene kod zatvora na WC-u.Tu pomaže aku brusilica(parkside )
Kažu oni koji se uslužno bave malčiranjem,da bez nje nema ni smisla ići raditi
Takav patent čekiča su od Tierre malčera... nisu loši ali su skuplji dosta nego klasika i tipa za Tierre odgovaraju samo oni, nema neke opcije dok za druge malčere ima.. Ja kupujem u Agrozappa i nema nigdje jeftinije a čekiči su jako dobri, puno malčiram baš a traju mi cca godinu i pol do dvije čak..ekipa, jedno pitanje, možda najviše za kolegu @4340 obzirom da imamo, mislim, identične malčere: na svom Tehnosu je skoro vrijeme za promjenu čekića. Stavljate li na svoje malčere isključivo originalne, ili stavite i čekiće od drugih proizvođača? Meni su se dopali jedni koji imaju "nos" na sredini, navodno puno bolje usitnjavaju masu pa me zanima jel se to smije staviti ili moraju biti originalni? Naravno, ne bih stavljao čekiće koji odstupaju u masi o odnosu na originalne.
Ovako nešto:
View attachment 78550
Koji Tierre malčer imaš? I kolko te dođu čekiči po komadu?Takav patent čekiča su od Tierre malčera... nisu loši ali su skuplji dosta nego klasika i tipa za Tierre odgovaraju samo oni, nema neke opcije dok za druge malčere ima.. Ja kupujem u Agrozappa i nema nigdje jeftinije a čekiči su jako dobri, puno malčiram baš a traju mi cca godinu i pol do dvije čak..
a možda neki drugi osim ta dva?Od ta 2 jansen se lakse tera i bolje radi... Ja sam imal jansena 175 na 45ks, vrtel ga je i mali 533