• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malirus

B

BAGERISTA

Guest
Valja itekako,,,,,,,imaš š čime.....
Čestitke,,,i nek bude mali pišonja,,,,živ i zdrav.............naravno i jenu za njega u njegovo ime........:partyman::partyman:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,775
kupuj traktore, treba svakom muškom jedan!

čestitam!!!
:partyman:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
susjed čestitke na sinćiču. i neka je živ i zdrav :supz::gitarist: :partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
nisam ni vidio, čestitke na prinovi!!
bome kako ekipa veli, moral buš još traktora kupit :)

:partyman:

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Vratio sam se jučer s mora i kao obično idem starom cestom, prije 3 god u Jarče polju sam ostao zapanjen da onako lijep objekat moze bit zapusten i oronuo
Kraj same rijeke Dobre.
I konačno sam ove godine vidio neki napredak na toj staroj cesti, prekrasan novoobnovljeni,motel DOBRA,preporuka svima da svrate,popiju nesto i prenoce ako treba
Jedno pitanje za članove foruma iz okolice,di je tamo blizu kupaliste?
Vozio sam se tamo do Novigrada i nisam nista vidio

S druge strane sam se razocarao na Severinu na Kupi,restoran zatvoren,kraj njega stoji Fast food,strasno

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,937
Vratio sam se jučer s mora i kao obično idem starom cestom, prije 3 god u Jarče polju sam ostao zapanjen da onako lijep objekat moze bit zapusten i oronuo
Kraj same rijeke Dobre.
I konačno sam ove godine vidio neki napredak na toj staroj cesti, prekrasan novoobnovljeni,motel DOBRA,preporuka svima da svrate,popiju nesto i prenoce ako treba
Jedno pitanje za članove foruma iz okolice,di je tamo blizu kupaliste?
Vozio sam se tamo do Novigrada i nisam nista vidio

S druge strane sam se razocarao na Severinu na Kupi,restoran zatvoren,kraj njega stoji Fast food,strasno

taj restoran je nedavno obnovljen...
a kupalište,mislim da je u D.Resi najbliže....Dobra je dosta hladna zbog centrale u Lešću..

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,937
kako stoje stvari,mislim da bi mogla ponovo zaživiti stara cesta,evo vam samo za primjer cesta D1 za dalmaciju,opet je živnula...

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
veći mi je gušt ici starom cestom ,uz uvijet da imam vremena i neidem na knap
autocesta je ispala rezervirana samo za bogatije

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
taj restoran je nedavno obnovljen...
a kupalište,mislim da je u D.Resi najbliže....Dobra je dosta hladna zbog centrale u Lešću..
S druge strane još jedna ikona s onog područja, benzinska postaja, zatvorena.
A za Dobru bi trebalo :axe: neke ljude

kako stoje stvari,mislim da bi mogla ponovo zaživiti stara cesta,evo vam samo za primjer cesta D1 za dalmaciju,opet je živnula...
Živa je ona stalno, kamioni stalno voze i u zadnje vrijeme sve više i više automobila prolazi ali ne oni koji idu na izlet u Plitvice, nego oni koji idu prema jugu.
Da je maknut kamione na autocestu a stara cesta za aute, to bi bio užitak...
autocesta je ispala rezervirana samo za bogatije
Normalno kada iznos cestarine pokrije gorivo i još ti ostane

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Nisam znao di ovo okačit pa najbolje u predstavljanje
Danas smo stari i ja postavljali cijev fi 80 kao šahtu za reviziju,evo par slika

Prilozi

• IMG_20121121_133240.jpg
    IMG_20121121_133240.jpg
    84.7 KB · Pregleda: 111
  • IMG_20121121_133330.jpg
    IMG_20121121_133330.jpg
    79.5 KB · Pregleda: 113
  • IMG_20121121_133249.jpg
    IMG_20121121_133249.jpg
    70 KB · Pregleda: 103
G

GROF

Guest
., lip pozdrav nadasve vridnom čoviku! ...

., dragi moj prijatelju - forumašu; Mali-Velikirus!!!

., evo, samo da TE lipo pozdravim i svakako pofalim., pa kod tebe se dela punooom parom i to SVI od reda?, od najmanjeg do najvećeg!., očito je i VAS sve odreda zarazil delom naš dragi forumaš BAGERISTA! ... :icon_pray: ...

., heheheee, a i vešmašina - perilica rublja!, dobila je boju ka ide ukorak sa vremenom - nevremenom., heheheee, iliti piturom od našeg BAGERA! ...

., lip pozdrav svim!, poseban pozdrav starome gazdi legendi!, Bog! ...

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh