ja nebi nikome preporučio da ide prčkat po traktoru i da se stave brike, ako se več nešto pokvari bolje to složit kako spada.Dosta toga se gubi kad se traktor prebrika, eto kod mene je srečom samo to bio problem, nije bilo pravog kontakta dole na kompu pa me nekad zezal kardan, tj nekad ga je uključil, a nekad ne. Riješili smo srećom to bez nekih troškova, ali smo si i dali truda oko njega hehe praktički malo nam je i živce popio dok nismo otkrili da je na kraju to problem nismo ništa htjeli raskapat bezveze ili stavljat brike kad to nije potrebno, več smo rađe zvali servisere u njemačkoj i austriji da oni vele kaj misle, i na kraju su nas dobro uputili. Najbolje ti je da si pogledaš sve kontakte na ventilima i na mjestu di se taj kabel šteka na komp i da to dobro očistiš, kod mene je to bio problem. A što se tiče ulja nebi baš preporučio inino ulje za getribu, mi smo ga izbacili van i stavili kvalitetnije ulje, više o tome zašto ga ne stavljat ti može reći kolega kikicMF, njega možeš i pitati o tom problemu koji te mući jer se dosta razumije u MF traktore.