Pumpa se inače da i reparirati, a tu je 1000 kn skoro dosta (za dijelove)Gledao danas tog MF-a 35 i normalno da preko telefona je traktor zlatan a u stvarnosti sasvim nešto drugo. Hidraulika jedva radi i to tek kad mu daš više od pol gasa i tada treba sačekat par sekundi da krene, kočnice nikakve, ručna dobra, neda se ubacit u 4-tu brzinu, odnosno tu i tamo neki put i uhvati al treba mjenjač nabit malo jače. Motor pali iz prve al dosta dimi na odušak. Najviše me muči hidraulika jer ako je pumpa riknula onda se ne isplati uzimat novu jer navodno dođe oko 7000kn. Sve ostalo bi se i dalo poriktat al hidraulika mi treba i bez nje mi se ne isplati uzimat traktor. Spustil mi je cijenu na 7500kn ak sam ozbiljan kupac. Zvat ću sutra u Sesvete da vidim cijene kočnica i pumpe, pa ću odlučit dal da ga uzmem ili ne.
Ne. Mislim da bi to moglo biti dosta za reparaturu pumpe i još kad mu (kad je več reparirana pumpa) staviš novo ulje, eto ti 2000, a ti više veliš nemisliš ulagati. A gdje je još ostalo navedeno :rolleyess:MIsliš da je dosta 1000 kn za djelove za sve ovo kaj sam nabrojao:scratch.
Mislim da bu u Sekri malo dijelova za njega, ali provjeri sam. Večinom su to neke kemije sa pripasivanjem od IMT-a, a ostatak po naruđbi, a to koštaaaaaaOvih 2000 kn treba uzet sa rezervom, jer sve ovisi koja će bit konačna najniža cijena traktora tako da možda ispadne i 4000 kn za djelove, jer kolko mi se čini čovjek bi još spustio cijenu. Vidjet ću sutra malo cijene djelova u SEKRI pa ću odlučit šta dalje.
Ja za to ne bi dal više od 3-4 tisuče :roll::rolfer:To je ovaj traktor
http://www.njuskalo.hr/traktori/massey-ferguson-oglas-3515430