• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
515
A da malo nazoveš onog što ti je to prodao, da ga lijepo pitaš za zdravlje njegove mamice? Znam da je traktor kupljen na viđeno-kupljeno, ali svejedno nije u redu da te tako prevari. Dobro si i prošao da ti se nije zdrobilo još nešto u diferencijalu.

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Tako ti to bude pajdo kad ziivis u Bosni i nemas para da kupis nov traktor :(
Nego pati se ovako i trosi zivce svoje i vrijeme jos .
Sreca samo sto nije podrobilo nista vise otisao je jedan semering ostalo je sve ok.
Zvao sam pajdo ne mozes se sad s njim raspravljat probo sam vidio sam nisam mogao primjetit i eto .
Jbg valjda cu naci negdje
sad gledam po forumima da li su isti mostovi na 3xx seriji i 30xx .
Da slucajno ne pase koji od njih
jer kod mene ima i prednje kocnice ne moras ukljcivati prednju vucu... sve povezano

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Ma da je meni naci gdje to ima kupit ostalo je lako PS imam i knjigu o traktoru msm dobio sam i nju
Samo sto je na njemacki jezik pa nmgu bas najbolje da razumijem(ima google translate) za to
meni je pukla ona strana gdje ide duza osovina

http://prntscr.com/a0qcb2 valjda i ovi brojevi znace nesto :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Nisam zvao Hrvatsku.
Dobio sam broj od jednog majstora iz Gradiske koji radi sa MF ima djelove za njih
I stupio sam u kontakt sa njim. U subotu idem do njega nosim mu ovaj dio sto je pukao moramo naci broj iz kataloga i da narucimo.Sad me najvise brine taj broj
Msm nisam nikada tako nista kupovao pa ne znam kako ide jbg :(
Dao sam mu broj sasije motora i broj koji je na prednjem mostu prve vuce .
Pa cemo vidjeti u sub kako i sta cemo dalje
Nisam ga pitao ni za cijenu ali ne vjerujem da ce biti ispod 1000EURA

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Sta nije ejdnostavnije nazvat nekoga kome doma stoji takav traktor za dijelove i uzet taj dio?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
362 je prilično egzotičan model. Koliko mi se čini, mogel bi biti turski (to ne znači nikaj loše).

Za ovo ti prodavač nije mogel znati. Jedino ak je bil prvi vlasnik, kaj čisto sumnjam.

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
Ne vjerujem da je turski
Ne krivim prodavaca zvao sam ga jucer i nije znao za to
On kupi traktor u njemackoj dotjera ga u BiH malo ako treba ofarba ga i to je to ne radi on sa njim nista uvezen je u 15.12.2015 godine

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Ne vjerujem da bi švabo tako traljavo zavario,to je majstor jeftino kupio neispravno pa malo privario samo da ode iz dvorišta.To bi trebao biti čelični lijev i to bi se moglo dosta dobro zavariti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Varijanta s popravkom uvijek ostaje, ak je nemoguće ili preskupo naći novu nabu.
Dal bi izraditi ovu centralnu šuplju osovinu, razbušiti glavčinu preko, te zavariti s obje strane.
To bi moralo durati.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Steta za taj kvar. Mozda je to razlog takvoj maloj cijeni. No popravit ce se i gas dalje.
Nije to turcin, englez je kao i ostatak serije 300 iz tih godina.

Marko, imaju dva-tri takva na forumu.. Sta te zanima?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Zanima me kako je smještena pumpa za hidrauliku i volan sa desne strane motora,tu bi trebao par slika..Mislim da i 3050 ima pumpu na tom mjestu..

Zetor93

Član
Tu od
28 Pro 2015
Poruka
141
U subotu idem za Gradisku u Motoremont reko mi je covjek da moze nabaviti . Ja sam ga platio 25000 nisu to male pare.
imaju jos 2-3( mf 365 cijena im se krece od 26-28000) kod nas.

Posljednje uređivanje:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Nisu mali novci, ali za taj model i jos s takvim utovarivacem to je prilično povoljno. Bar po cijenama na koje sam ja nailazio. Ima 362 na njuskalu iz slovenije, bez utovarivaca za 113tkn dakle 3000maraka skuplji.

Marko, 3080 je pumpu imao u getribi a prilicno sam siguran da je tako bilo i na 3050.

Najnoviji postovi

Na vrh